Psychedelische chatbot Trippy via Psychedelische therapie Nederland:

Psychedelische therapie: Psychedelische chatbot Trippy

Chatbot Trippy

Trippy is een chatbot gemaakt door Triptherapie en was in eerste instantie bedoeld als een hulpje van de klantenservice. In het begin kon Trippy niet goed reageren op alle vragen, maar door het blijven trainen van Trippy worden de antwoorden steeds accurater. De basis van Trippy ligt in het systeem van ChatGPT, aangevuld met trainingen van het team van Triptherapie. Zie ook:

Vraag het trippy

Hoewel Trippy geen medisch advies geeft, kan trippy wel de meeste vragen goed beantwoorden. We geven eerst enkele voorbeelden door de vragen te stellen en het antwoord te geven.

Kan je medische adviezen geven?

Nee, ik kan geen medisch advies geven. Als AI-assistent heb ik geen medische achtergrond en ben ik niet gekwalificeerd om medisch advies te geven. Het is altijd belangrijk om medisch advies in te winnen bij een gekwalificeerde professional, zoals een arts of specialist, voor specifieke medische vragen of problemen.

Kan citalopram met ayahuasca?

Het gebruik van de SSRI-medicatie Citalopram in combinatie met ayahuasca wordt doorgaans afgeraden. SSRI in combinatie met ayahuasca kan leiden tot een gevaarlijk en mogelijk dodelijk overschot aan serotonine. Het is belangrijk om voldoende tijd te laten tussen het gebruik van Citalopram en het gebruik van ayahuasca om de risico’s te minimaliseren en ervoor te zorgen dat je lichaam voldoende tijd heeft om de medicatie af te breken. Het is altijd raadzaam om dit te bespreken met een ervaren professional voordat je besluit om ayahuasca te gebruiken terwijl je Citalopram gebruikt.

Kan psilocybine therapie legaal in Nederland?

Ja, psilocybine therapie is legaal in Nederland. Psilocybine therapie wordt uitgevoerd met magische truffels, die legaal zijn in Nederland. Deze truffels bevatten dezelfde werkzame stoffen als paddo’s, namelijk psilocybine en psilocine, maar vallen niet onder de verboden middelen. Psilocybine therapie kan momenteel alleen binnen de Nederlandse grenzen worden aangeboden. Voor personen uit het buitenland, zoals België en Duitsland, is het echter wel legaal om psychedelische therapie in Nederland te ondergaan.

Probeer Trippy zelf!

Je kunt zelf Trippy proberen via de website van trippy of via Telegram. Meer opties volgen nog zoals een android app en een applicatie via whatsapp.

Powered by WPeMatico

 

Het originele bericht komt van de onderstaande link

Psychedelica therapie: Psychedelische chatbot Trippy

Tags: ,