Psychedelica sessie met truffels via Psychedelische therapie Nederland:

Psychedelische therapie: Psychedelica sessie met truffels

Therapie met psychedelica

Therapie met psychedelica wordt nog niet erkend als medische behandeling. Toch is het in Nederland wel mogelijk om psychedelische sessies te doen met legale psychedelica. Hoewel deze therapieën veelbelovend zijn, dienen er meer wetenschappelijke studies afgerond te worden voordat we het echt een medische behandeling gaan noemen. De psychedelische sessies die nu worden gedaan zijn niet medisch van aard. Lees meer over de verschillende psychedelica en mogelijkheden via de knop.

Truffelsessies zijn populair

De truffelsessie is een van de meest populaire vormen van psychedelische therapie vanwege de unieke eigenschappen van magische truffels. Magische truffels bevatten de psychoactieve stof psilocybine, die een krachtige invloed heeft op het bewustzijn en de perceptie. Hier zijn enkele redenen waarom de truffelsessie zo populair is:

1. Diepgaand inzicht: Tijdens een truffelsessie kunnen mensen dieper inzicht krijgen in zichzelf, hun gedachten en emoties. De psychoactieve stoffen in de truffels zorgen ervoor dat je in een andere staat van bewustzijn komt, waardoor je blokkades en patronen in je brein kunt doorbreken.

2. Spirituele verbinding: Veel mensen ervaren tijdens een truffelsessie een diepere verbinding met hun spirituele kant. Ze kunnen een gevoel van eenheid en verbondenheid ervaren met het universum of een hogere macht.

3. Visuele waarnemingen: Truffels kunnen ook visuele hallucinaties veroorzaken, waarbij mensen kleurrijke patronen, vormen en beelden zien. Deze visuele waarnemingen kunnen een diepere betekenis hebben en kunnen helpen bij het verkennen van het onderbewuste.

4. Ego-verlies: Tijdens een truffelsessie kan het ego tijdelijk worden opgeheven, waardoor mensen zich los kunnen maken van hun gebruikelijke identiteit en zelfbeeld. Dit kan leiden tot een gevoel van bevrijding en een nieuwe kijk op het leven.

5. Persoonlijke groei en ontwikkeling: Truffelsessies worden vaak gebruikt in psychedelische coaching om persoonlijke groei en ontwikkeling te stimuleren.

Voorbij het denken

Mart Meijer deed de truffelsessie om te kijken of hij met behulp van magic truffels even uit zijn hoofd kon raken. Hij was op zoek naar een manier om zijn gedachten los te laten en meer in het moment te kunnen zijn. Hij koos voor een truffelsessie met Marcel om voor zijn Podcast Stil in mij uit te zoeken of een psychedelische sessie met truffels ervoor kon zorgen dat de gedachten weg zouden gaan. Hij was ook nieuwsgierig naar de effecten van de truffels en wilde ervaren hoe het zijn bewustzijn zou veranderen.

Powered by WPeMatico

 

Het originele bericht komt van de onderstaande link

Psychedelica therapie: Psychedelica sessie met truffels

Tags: ,