Truffelsessie Limburg via Psychedelische therapie Nederland:

Psychedelische therapie: Truffelsessie Limburg

Truffelsessie in Nederlands Limburg

Psilocybine therapie met magische truffels in Limburg

Wij hebben ervaren tripbegeleiders en therapeuten verspreid over Nederland, waaronder in Limburg. Onze truffelsessies worden geleid door een team van professionele begeleiders met veel kennis over psychedelische middelen en therapie. Met meerdere tripbegeleiders op verschillende locaties kunnen we onze klanten in heel Nederland de beste zorg bieden.

Ons team is niet alleen getraind in het begeleiden van truffelsessies, maar ook in het werken met verschillende soorten mensen en persoonlijkheden. We hebben therapeuten die gespecialiseerd zijn in het werken met trauma en depressie, maar ook tripzitters die ondersteuning bieden bij persoonlijke groei en spirituele ontwikkeling. Voor de provincie Limburg hebben we twee begeleiders beschikbaar met ieder hun eigen krachten.

Truffelsessies Met Ronald of Nathalie

Ronald is werkzaam in Noord Brabant en het noorden van Limburg. Nathalie is beschikbaar voor de truffelsessies in heel de provincie Limburg. Kies jij liever voor een truffelsessie in Limburg met een mannelijke of vrouwelijke begeleider? Ronald is een psychosociaal therapeut die vooral met het innerlijk kind werkt en Nathalie haar vakgebied is positieve psychologie, waarin ze haar Master heeft voltooid. Bekijk ook de persoonlijke pagina om te bekijken wie het beste bij je past, omdat het belangrijk is om je vertrouwd te voelen met wie je de truffelsessie aangaat.

Tripzitter Ronald

Waar in Limburg is de Truffelsessie

Onze begeleiders van de truffelsessies in Limburg hebben beiden een ander werkgebied waarin ze op locatie komen. De truffelsessie kan dus gewoon bij jou thuis plaatsvinden waardoor je dus met alle gemak thuis kunt blijven. Zo komt Nathalie onder andere in en om de volgende plaatsen op huisbezoek:

Asten, Brunssum, Geleen, Heerlen, Horst, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Valkenburg, Venlo, Venray en Weert.

Andere opties zijn het huren van een accommodatie in de buurt van jouw gewenste begeleider.

Aanmelden voor een Truffelsessie

Voordat je jezelf aanmeld voor een truffelsessie is het handig om de onderstaande informatiepagina door te nemen en om de intake in te vullen. Zo kunnen we beoordelen of een truffelsessie mogelijk is jouw geval. Tevens kan je met de informatie die we je geven ook zelf kijken of een truffelsessie bij je past.

 

Het originele bericht komt van de onderstaande link

Psychedelica therapie: Truffelsessie Limburg

Tags: ,