Truffel ceremonie High Humans interview

 High Humans interview via truffel ceremonie

Truffel Ceremonie over triptherapie blog:

Bij triptherapie hebben ze geschreven over High Humans interview op April 8, 2021. U kunt dit bericht hieronder lezen

Het stigma rond psychedelische drugs

Het woord drugs laat de meeste mensen denken aan het misbruik van en de verlavende soorten drugs. Zodra je begint te onderzoeken wat de verschillende soorten drugs doen, kan je er achter komen dat de drugs die vallen onder psychedelica of entheogene middelen al van oudsher als medicijnen werden gebruikt of als overgangsritueel. Momenteel mogen we in Nederland de claim medicijn niet gebruiken voor de diverse psychedelica wegens wetgeving ondanks het woordt drugs in het Engels kan refereren aan straatdrugs en medicijnen. Wel wordt er veel medisch onderzoek gedaan naar de therapeutische effecten van psychedelica waarbij de uitkomsten hoopgevend zijn. Het is hoog tijd om het stigma rond (psychedelische) drugs te verbreken zodat we het verantwoord kunnen inzetten bij mensen die er baat bij kunnen hebben. Om het wereldwijdwijde stigma te verbreken zijn we onderdeel van Thank You Plant Medicine en ben ik recent geintervieuwd door High Humans. lees hieronder de confessie naar aanleiding van het interview.

De confessie

Ik was al 28 toen ik voor het eerst truffels probeerde. Ik had hiervoor geen enkele ervaring met drugs, op het drinken van alcohol na. Ik ben altijd vrij sceptisch geweest over het gebruik van drugs, ik wilde er eigenlijk niets mee te maken hebben. Dat wordt je zo geleerd door je omgeving en de maatschappij. Drugs worden al snel als iets verkeerds weggezet. 

Truffels waren voor mij voornamelijk een gezonder alternatief voor het drinken van alcohol. Ik was doordeweeks fanatiek bezig met mijn gezondheid en sporten, maar dronk in het weekend veel alcohol. Dit rijmde niet met elkaar. Het natuurlijke van de truffels sprak mij erg aan. Het was voor mij een middel om geen alcohol te drinken, maar wel iets met mijn denken te doen. Het creëerde een verandering in mijn bewustzijn. Ik was voorheen erg gefocust op het verdienen van veel geld, terwijl ik geen voldoening uit mijn werk haalde. Nadat ik betrokken was bij een zwaar auto-ongeluk, veranderde mijn leven compleet. Ik besloot alles om te gooien en op zoek te gaan naar mijn geluk. Dat geluk vond ik in het begeleiden van mensen en psychedelica. 

Ik heb uiteindelijk mijn eigen bedrijf opgezet, genaamd Triptherapie. Ik deed onderzoek naar de verschillende stoffen in de hersenen van de mens en combineerde dit met de mogelijkheden van psychedelica. Triptherapie wordt voornamelijk door mensen met depressieve klachten bezocht. Zij gaan op zoek naar genezing. Ik geloof dat psychedelica deze genezing kunnen bieden. 

Uiteraard kreeg ik in het begin te maken met veel vooroordelen als ik vertelde over mijn werk. Mijn ouders stonden aanvankelijk met grote twijfels te kijken naar wat ik deed, maar inmiddels vinden ze het zelfs leuk om de recensies te lezen. Het onbekende zorgt voor angst en onbegrip, maar uiteindelijk zal iedereen aan het idee van psychedelica wennen, als ze er meer vanaf weten.

Bron: High Humans

 

Het originele bericht komt van de onderstaande link

Psychedelica therapie: High Humans interview

Een truffelceremonie combineren met gezonde voeding, supplementen en beweging kan owrden ingezet als alternatieve en holistische behandeling tegen depressie, burn-out, stress, angst, laag zelfbeeld, sociale angst, PTSS, onzekerheid en chronische ontstekingsziekten.

 

In samenwerking met deze onze partners:

Ayahuasca
Neurotransmitter test
Psilocybine kopen
Psilocybine therapie Nederland
Psychedelic therapy
Triptherapie forum
Truffel ceremonie
Truffel therapie

Tags: , , ,