Truffel ceremonie Truffel ceremonie op locatie

 Truffel ceremonie op locatie via truffel ceremonie

Onze truffel ceremonies bieden we ook aan op op locatie en is onderdeel van onze uitgebreide dienstverlening. Een truffelceremonie is een unieke en transformerende ervaring die kan bijdragen aan persoonlijke groei, bewustwording en welzijn. Door deze ceremonie op locatie aan te bieden, brengen we deze bijzondere ervaring direct naar jouw deur.

Wat is een truffel ceremonie?

Een truffel ceremonie is meestal een groepssessie waarbij psychoactieve truffels worden gebruikt. Deze magische truffels verwant zijn aan paddenstoelen met psilocybine en hebben daarom dezelfde effecten als paddo’s en psilocybine. Tijdens de ceremonie wordt een ontspannen en respectvolle sfeer gecreëerd, geleid door ervaren begeleiders die zorgen voor de juiste omstandigheden. De deelnemers krijgen de kans om diepere niveaus van bewustzijn te verkennen en persoonlijke inzichten op te doen.

psychedelische therapie

Het voordeel van de truffel ceremonie op locatie

De meest voor de hand liggende voordeel is natuurlijk dat je niet de deur uit hoeft voor een truffel ceremonie. Ook terugreizen na een intense ervaring is niet nodig. Dit geeft meer rust rondom de ceremonie. Een ander voordeel dat je zelf in de hand hebt wie bij jouw ceremonie aanwezig zijn.

Hoe werkt de truffel ceremonie aan huis?

Op de dag van de ceremonie verzorgen wij de muziek, aromatherapie, begeleiding en het verstrekken van de truffels. Voorafgaand aan de ceremonie moeten we echter eerst controleren of het veilig is om de truffels te gebruiken. We kunnen dit doen nadat je de intakegegevens hebt ingevuld. Na het invullen verschaffen we naast de veiligheidscontrole ook adviezen ter voorbereiding en kunnen we vooraf gesprekken inplannen. Ook na de truffel ceremonie is een integratiegesprek mogelijk. Neem de eerste stap en vul de intake in of lees meer informatie via de onderstaande knoppen.

 

Het originele bericht komt van de onderstaande link

Psychedelica therapie: Truffel ceremonie op locatie

Tags: , , ,