Truffel therapie schrijft over Truffel ceremonie thuis om de helende effecten van psilocybine te onderstrepen

Truffel therapie: Truffel ceremonie thuis

Truffel therapie deelt de berichten van triptherapie.nl U vindt het geplaatste bericht ook via de website van trip therapie

Truffel ceremonie thuis

Truffel ceremonie thuis

Een truffel ceremonie kan je ook thuis doen in je eigen vertrouwde omgeving. Wij kunnen namelijk onze dienstverlening op locatie uitvoeren. Zo hoef jij niet te reizen naar een voor jou onbekende locatie. Je kan er voor kiezen om individueel een truffel ceremonie te ondergaan en dit wordt dan vaak een truffel sessie genoemd. Een andere optie is om zelf een klein groepje samen te stellen.

Andere mogelijkheden voor een truffel ceremonie

De populariteit van Airbnb is de laatste jaren flink gestegen. Airbnb wordt door onze klanten steeds vaker gebruikt. Vooral onze klanten vanuit het buitenland maken gebruik van Airbnb en laten ons daar langskomen. De voordelen zijn dat men na de truffel ceremonie gewoon kan blijven overnachten en dat er altijd wel iets te vinden is ongeacht de grootte van een groep.

Zelf een hotel boeken en daar de truffel ceremonie in de hotelkamer laten plaatsvinden is ook een optie. Dit wordt minder gedaan dan de voorgaande opties. Hotelkamers zijn doorgaans geschikt voor 1 a 2 personen tegelijk.

Zelf langskomen

U kunt gebruik maken van de Psychedelic Loft te Schiedam. Bij deze ruimte is de overnachting en de truffel ceremonie inbegrepen. De optimale grootte van de groep voor deze mooie ruimte in Schiedam is tussen de 3 en 6 personen.

Lees hier meer over de Psychedelic Loft in Schiedam

 

Het originele bericht komt van de onderstaande link

Truffel therapie: Truffel ceremonie thuis

Een truffel therapie met psilocybine combineren met gezonde voeding, supplementen en beweging kan owrden ingezet als alternatieve en holistische behandeling tegen depressie, burn-out, stress, angst, laag zelfbeeld, sociale angst, PTSS, onzekerheid en chronische ontstekingsziekten.

 

In samenwerking met deze onze partners:

Ayahuasca
Neurotransmitter test
Psilocybine kopen
Psilocybine therapie Nederland
Psychedelic therapy
Triptherapie forum
Truffel ceremonie
Truffel therapie

Tags: , , ,