Truffel therapie schrijft over Psilocybine therapie Amsterdam om de helende effecten van psilocybine te onderstrepen

Truffel therapie: Psilocybine therapie Amsterdam

De originele post over Psilocybine therapie Amsterdam is overgenomen van de volgende blog:

Triptherapie Psilocybine therapie Amsterdam

Psilocybine sessie in Amsterdam

Via onze dienstverlening kan je bij ons terecht voor een psilocybine sessie in Amsterdam. We hebben op moment van schrijven twee tripbegeleiders in dienst die in Amsterdam werken. Linda woont zelf in Amsterdam en Marcel woont op een half uur rijden vanaf Amsterdam. Naast dat je naar onze locatie kunt komen is het ook mogelijk dat wij naar jou toe komen in Amsterdam. Dit kan op een woonadres of je vakantieadres (hotel/Airbnb/etc.) Het is echter handig om voor jezelf uit te zoeken wie je als begeleider wilt. Meer informatie lees je over ons door op een afbeelding te klikken.

Hoe werkt psilocybine therapie?

Een psychedelische sessie met psilocybine wordt veel ingezet bij depressie, verslaving, laag zelfbeeld en diverse angstklachten. Bij triptherapie letten we tijdens de voorbereiding ook op de fysieke gezondheid en geven we tips om zowel de fysieke als psychische gezondheid te verbeteren al voordat we de psilocybine sessie gaan doen. Wat de psilocybine sessie inhoudt kan je lezen via de volgende link:

Lees hier meer over psilocybine therapie

Een psilocybine therapie reserveren

Weet jij al met wie je een psilocybine therapie wilt doen? De volgende stap is het invullen van de intake. De link naar de intake geven we hieronder. Als je al de intake hebt ingevuld en we hebben de gezondheidheidscheck uitgevoerd dan kan je via het boekingsformulier een datum prikken voor jouw psilocybine therapie in Amsterdam.

Handige links: Prijzen | Contact | Reserveer een psilocybine sessie

 

Het originele bericht komt van de onderstaande link

Truffel therapie: Psilocybine therapie Amsterdam

Een truffel therapie met psilocybine combineren met gezonde voeding, supplementen en beweging kan owrden ingezet als alternatieve en holistische behandeling tegen depressie, burn-out, stress, angst, laag zelfbeeld, sociale angst, PTSS, onzekerheid en chronische ontstekingsziekten.

 

In samenwerking met deze onze partners:

Ayahuasca
Neurotransmitter test
Psilocybine kopen
Psilocybine therapie Nederland
Psychedelic therapy
Triptherapie forum
Truffel ceremonie
Truffel therapie

Tags: , , ,