Truffel therapie schrijft over Stil in mij podcast met Marcel – voorbij het denken om de helende effecten van psilocybine te onderstrepen

Truffel therapie: Stil in mij podcast met Marcel – voorbij het denken

De originele post over Stil in mij podcast met Marcel – voorbij het denken is overgenomen van de volgende blog:

Triptherapie Stil in mij podcast met Marcel – voorbij het denken

Stil in mij

In Stil in mij gaan radiomakers Bas Menting en Mart Meijer op zoek naar rust in het hoofd. Ze onderzoeken samen met Quest Psychologie hoe ver je moet gaan om je gedachten stop te zetten, en of dat überhaupt wel mogelijk is. Dat doen ze aan de hand van twaalf experimenten. Alles voor het antwoord op die ene vraag: kun je aan niks denken?

Verschillende afleveringen over niet denken

Bas Menting en Mart Meijer trekken echt alles uit de kast om even niet te denken. Skydiven, temperatuur-extremen, stiltekamers, seks en nog meer. Beluister hier de intro van de podcast:

Stil in mij met magic truffels

Tijdens aflevering vier gaat Mart bekijken of hij met behulp van magic truffels even uit zijn hoofd kan raken. Mart heeft op zijn zoektocht ons gevonden en blijkbaar was ik, Marcel, de enige die het avontuur met camera’s en opname-apparatuur aandurfde. Op de dag van de sessie waren we dan ook bezig om een doel te stellen voor de sessie. We noemden het doel van deze sessie het ‘voorbij het denken’.

Uiteindelijk heeft Mart tijdens deze sessie een medium dosering ingenomen. Hierdoor heeft hij best aardig wat effecten ervaren. Ben je benieuwd naar de sessie en wil wat gedeeltes horen van de sessie? Beluister deze hieronder.

 

Het originele bericht komt van de onderstaande link

Truffel therapie: Stil in mij podcast met Marcel – voorbij het denken

Een truffel therapie met psilocybine combineren met gezonde voeding, supplementen en beweging kan owrden ingezet als alternatieve en holistische behandeling tegen depressie, burn-out, stress, angst, laag zelfbeeld, sociale angst, PTSS, onzekerheid en chronische ontstekingsziekten.

 

In samenwerking met deze onze partners:

Ayahuasca
Neurotransmitter test
Psilocybine kopen
Psilocybine therapie Nederland
Psychedelic therapy
Triptherapie forum
Truffel ceremonie
Truffel therapie

Tags: , , ,