Truffel therapie schrijft over Psilocybine ervaring om de helende effecten van psilocybine te onderstrepen

Truffel therapie: Psilocybine ervaring

Truffel therapie deelt de berichten van triptherapie.nl U vindt het geplaatste bericht ook via de website van trip therapie

Psilocybine ervaring

Psilocybine ervaring

Een psilocybine ervaring kan in verschillende gradaties zich manifesteren. Dit heeft veelal met de dosering te maken. Bij lagere doseringen wordt veelal slechts geometrie, kleuren en bepaalde vormen gezien. Bij hogere doseringen gebeurt er veel meer. De ervaring op hogere dosering psilocybine lijkt dan meer op een droom waarbij het gevoel zelf te bestaan zich kan vermengen met het universum of omgeving. De term wedergeboorte wordt dan ook vaak gebruikt bij een hoge of heroïsche dosering. We moeten echter wel vermelden dan zo’n hoge dosering veelal ongeschikt is voor beginnende psychonauten.

Truffel sessie

Wil je meer weten over psilocybine ervaringen van anderen? Lees dan eens onze recensies. Sommige recensies vertellen namelijk de beleefde visuals, maar dan in woorden, voor zover dat kan.

Recensies truffels sessies

Meer informatie over hoe/wat/waar wij de truffel sessies (psilocybine) organiseren:

Truffel sessie

 

Het originele bericht komt van de onderstaande link

Truffel therapie: Psilocybine ervaring

Een truffel therapie met psilocybine combineren met gezonde voeding, supplementen en beweging kan owrden ingezet als alternatieve en holistische behandeling tegen depressie, burn-out, stress, angst, laag zelfbeeld, sociale angst, PTSS, onzekerheid en chronische ontstekingsziekten.

 

In samenwerking met deze onze partners:

Ayahuasca
Neurotransmitter test
Psilocybine kopen
Psilocybine therapie Nederland
Psychedelic therapy
Triptherapie forum
Truffel ceremonie
Truffel therapie

Tags: , , ,