Truffel therapie schrijft over Guided tripping met magic truffels bij GTST om de helende effecten van psilocybine te onderstrepen

Truffel therapie: Guided tripping met magic truffels bij GTST

Truffel therapie deelt de berichten van triptherapie.nl U vindt het geplaatste bericht ook via de website van trip therapie

Guided tripping met magic truffels bij GTST

Magic truffel therapie bij Goede Tijden Slechte tijden (GTST)

Tijdens aflevering 6405 van Goede Tijden Slechte Tijden adviseert de therapeut van Ludo Sanders magic truffel therapie aan. Dit wordt ook wel eens guided tripping genoemd of triptherapie. Naar onze smaak gebeurt dit op een manier die te dwingend is. Hier bij triptherapie adviseren wij om het het alleen te doen uit volledige eigen overweging. De wetenschap dat iemand het uit eigen overweging doet helpt bij het toelaten van het effect van de psilocybine/psilocine uit de truffels.

Bekijk op RTXL deze aflevering over truffels en therapie

Lopende guided trip?

Op het einde van de aflevering zie je Ludo Sanders tijdens zijn psychedelische sessie al wandelend trippen. Bij bijna alle truffel sessies als therapie is het eigenlijk helemaal niet de bedoeling dat mensen onder invloed rondlopen aangezien dat de aandacht te veel naar buiten richt. Tijdens de piek van zo’n sessie is het juist de bedoeling om te gaan liggen met de ogen dicht waarbij men zich laat leiden door de muziek en geuren met zo af en toe een vraag tussendoor.

Lees hier meer over hoe triptherapie werkt

Dosering en voorbereiding

Misschien zijn we wel te vroeg met commentaar en zien we in de volgende afleveringen meer van hoe zo’n sessie volgens ons hoort te gaan. Verder hebben we ook niets gezien over welke dosering er gebruikt wordt en wat voor exra voorbereiding er is gedaan. Klanten die zich bij ons aanmelden voor een guided truffel ceremonie krijgen advies op basis van de intake. Wij geven ook een advies t.b.v. de dosering aangezien er een groot verschil is tussen de doseringen.

Lees hier meer over de doseringen magic truffels

Magic truffels en psychedelica is niet voor iedereen

Bij de aanwezigheid van sommige (psychische) aandoeningen kan je beter geen psychedelica gebruiken. Zo zijn schizofrenie, borderline en ernsitge bloed- en/of harklachten contra-indicaties. Na het invullen van de intake kunnen wij beoordelen of u kunt deelnemen aan een magic truffel sessie.

Lees hier waarom andere klanten juist wel een psychedelische sessie ondergaan

 

Het originele bericht komt van de onderstaande link

Truffel therapie: Guided tripping met magic truffels bij GTST

Een truffel therapie met psilocybine combineren met gezonde voeding, supplementen en beweging kan owrden ingezet als alternatieve en holistische behandeling tegen depressie, burn-out, stress, angst, laag zelfbeeld, sociale angst, PTSS, onzekerheid en chronische ontstekingsziekten.

 

In samenwerking met deze onze partners:

Ayahuasca
Neurotransmitter test
Psilocybine kopen
Psilocybine therapie Nederland
Psychedelic therapy
Triptherapie forum
Truffel ceremonie
Truffel therapie

Tags: , , ,