Truffel therapie schrijft over De innerlijke reis om de helende effecten van psilocybine te onderstrepen

Truffel therapie: De innerlijke reis

Truffel therapie deelt de berichten van triptherapie.nl U vindt het geplaatste bericht ook via de website van trip therapie

De innerlijke reis

Innerlijke reis?

Een innerlijke reis wordt vaak gezien als een effect van psychedelica zoals LSD, Ayahuasca, DMT, psilocybine, truffels, paddo’s, psiloflora of psilohuasca. Het is letterlijk een reis naar binnen. Het onderbewustzijn en de processen die doorgaans niet zichtbaar zijn kunnen zich gaan tonen aan het bewustzijn. Zo kunnen onderbewuste patronen en beperkingen veranderen door inzichten van zo’n innerlijke reis.

Waarom een innerlijke reis?

De redenen om een psychedelische innerlijk reis te maken lopen uiteen van therapie, spiritualiteit, zelfontwikkeling of het beleven op zich. De meest voorkomende therapeutische redenen zijn ter behandeling van depressie, burn-out, (sociale) angst, verslavingen en PTSS.

Lees hier meer over de positieve effecten van een truffel sessie

Wat gebeurt er tijdens een innerlijke reis?

Tijdens de reis naar binnen maak je kennis met de onderbewuste processen. Buiten deze visuele reis kunnen geblokkeerde emoties een weg naar buiten vinden. Bij hogere doseringen kan zelfs de waarneming van de eigen aanwezigheid verdwijnen waardoor de verbinding met het alles kan worden gevoeld. Zonder de beperkingen het van het ego kan er verbinding worden gemaakt het de echte “ik”.

Lees hier meer over de doseringen

Lees hier meer over hoe hallucinaties ontstaan

Welk psychedelisch middel?

De psychedelica met de minste nadelige bijwerkingen of interacties met medicatie is psilocybine (truffels/paddo’s) Het gaat dan ook om een truffel ceremonie. Een truffel ceremonie is in tegenstelling tot ayahuasca wel legaal in Nederland en als de dosering hoog genoeg is kan het diepen gaan terwijl het vriendelijker voor het lichaam is.

Lees hier de vergelijking tussen Ayahuasca en truffel sessies

Voor diegenen die de truffel ceremonie willen combineren met een MAO remmer (zoals bij ayahuasca nodig is), kan een variant van psilohuasca proberen. Truffels in combinatie met de milde MAO remmer passiebloem is veiliger dan psilohuasca en noemen we psiloflora.

Lees hier meer over psiloflora

Wil jij een psychedelische innerlijke reis ervaren?

Ben jij klaar voor jouw innerlijke reis? Lees dan eerst onze volgende blog over truffel sessies. We leggen er uit wanneer je wel en niet en met welk doeleinde een truffel sessie kan doen. Tevens kan je er ook lezen of je beter een individuele sessie of een groepssessie kan bijwonen bij bepaalde doelen.

Meer over de truffel sessie

 

Het originele bericht komt van de onderstaande link

Truffel therapie: De innerlijke reis

Een truffel therapie met psilocybine combineren met gezonde voeding, supplementen en beweging kan owrden ingezet als alternatieve en holistische behandeling tegen depressie, burn-out, stress, angst, laag zelfbeeld, sociale angst, PTSS, onzekerheid en chronische ontstekingsziekten.

 

In samenwerking met deze onze partners:

Ayahuasca
Neurotransmitter test
Psilocybine kopen
Psilocybine therapie Nederland
Psychedelic therapy
Triptherapie forum
Truffel ceremonie
Truffel therapie

Tags: , , ,