Truffel ceremonie Psilocybine therapie Nederland

 Psilocybine therapie Nederland via truffel ceremonie

Truffel Ceremonie over triptherapie blog:

Op de website triptherapie is er geschreven over Psilocybine therapie Nederland op March 7, 2023. U kunt dit bericht hieronder lezen:

Psilocybine therapie in Nederland

Onze partnersite Psilocybine Therapie Nederland heeft een vernieuwde uitstraling gekregen en er zijn wat goede pagina’s geschreven die uitleggen wat de verschillende sessies inhouden. Hieronder hebben de tekst gekopieerd van onderstaande pagina:

Psychedelische therapie

Informatie over psychedelische therapie in Nederland

In Nederland kan je op dit moment psychedelische therapie krijgen met vier verschillende legale psychedelische substanties. Psilocybine therapie wordt gedaan met magische truffels, psiloflora met magische truffels en passiebloem, LSD therapie met een legaal LSD analogon en MDMA therapie wordt tevens gedaan met een legale MDMA analogon. Bij alle therapieën worden patiënten begeleid door een professionele therapeut die hen helpt om hun gedachten en emoties te verkennen en te verwerken. Verder geldt voor alle psychedelische therapieën dat zij zijn gebaseerd op het idee dat psychedelica kunnen helpen bij het doorbreken van psychologische blokkades en het bevorderen van persoonlijke groei en genezing. Psilocybine en LSD therapie worden meestal gebruikt om psychische aandoeningen zoals depressie, angststoornissen en posttraumatische stressstoornis te behandelen, terwijl MDMA-therapie voornamelijk wordt gebruikt om trauma en PTSS te behandelen. Psiloflora wordt vooralsnog voornamelijk in een spirituele context gebruikt.

Psilocybine therapie

Dit is een vorm van therapie waarbij psilocybine, de werkzame stof in paddo’s, wordt gebruikt om psychische aandoeningen te behandelen. Psilocybine therapie omvat meestal 1 één of twee sessies met een dosis van psilocybine 15-45mg psilocybine onder toezicht van een professionele therapeut. Tijdens de psilocybine sessies worden de patiënten meestal aangemoedigd om hun gedachten en gevoelens te verkennen en te verwerken. De psilocybine therapie wordt voornamelijk gebruikt voor de volgende zaken:

 1. Depressie: Psilocybine therapie kan helpen bij de behandeling van depressie door het verbeteren van de stemming en het bevorderen van de emotionele regulatie. Uit klinische onderzoeken is gebleken dat psilocybine een langdurige antidepressieve werking kan hebben, zelfs na slechts één dosis.
 2. Angststoornissen: Psilocybine therapie kan ook worden gebruikt om angststoornissen, zoals paniekstoornis, sociale angststoornis en obsessieve-compulsieve stoornis, te behandelen. Het kan helpen bij het verminderen van angstgevoelens en het bevorderen van emotionele verwerking.
 3. Verslaving: Psilocybine therapie kan worden gebruikt om verslaving te behandelen, vooral bij tabaks- en alcoholverslaving. Het kan helpen bij het verminderen van cravings en het bevorderen van de motivatie om te stoppen met het gebruik van verslavende middelen.
 4. Spirituele groei en persoonlijke ontwikkeling: Psilocybine therapie kan ook worden gebruikt voor spirituele groei en persoonlijke ontwikkeling. Het kan helpen bij het bevorderen van introspectie, zelfreflectie en het gevoel van verbondenheid met anderen en de natuur.

Lees hier meer over psilocybine therapie

Psiloflora therapie

Psiloflora therapie is een vorm van psilocybine wordt gebruikt in combinatie met andere geneeskrachtige planten, waaronder Passiflora Incarnata (passiebloem). Psiloflora ceremonies zijn afkomstig uit de sjamanistische tradities van Zuid-Amerika en wordt gebruikt om onder andere spirituele groei en genezing te bevorderen. Hierbij een opsomming van use-cases:

 1. Spirituele groei en genezing: Psiloflora therapie wordt vaak gebruikt voor spirituele groei en genezing. Het kan helpen bij het bevorderen van introspectie, zelfreflectie en het gevoel van verbondenheid met anderen en de natuur. Het kan ook worden gebruikt om bepaalde emotionele en psychologische problemen te behandelen.
 2. Depressie en angststoornissen: Psiloflora therapie kan ook worden gebruikt om depressie en angststoornissen te behandelen. Het kan helpen bij het verbeteren van de stemming en het bevorderen van de emotionele regulatie. In sommige gevallen kan psiloflora effectiever zijn dan traditionele antidepressiva.
 3. Verslaving: Psiloflora therapie kan ook worden gebruikt om verslaving te behandelen, met name tabaks- en alcoholverslaving. Het kan helpen bij het verminderen van cravings en het bevorderen van de motivatie om te stoppen met het gebruik van verslavende middelen.
 4. PTSS: Psiloflora therapie kan ook worden gebruikt bij de behandeling van posttraumatische stressstoornis (PTSS). Het kan helpen bij het verminderen van symptomen zoals herbeleving en vermijding.

Lees hier meer over psiloflora therapie

LSD Therapie

LSD therapie is een vorm van therapie waarbij een legale vorm van LSD, een synthetische hallucinogene stof, wordt gebruikt om bijvoorbeeld psychische stoornissen te behandelen. LSD therapie wordt minder vaak gedaan dan psilocybine therapie omdat de effecten langduriger zijn. Een eerste psychedelische sessie met psilocybine is dan een goede test of de psychedelische sessies goed uitwerken. Tijdens de LSD sessies worden de patiënten meestal aangemoedigd om hun gedachten en gevoelens te verkennen en te verwerken door het zijn vrije loop te laten gaan. LSD sessies worden doorgaans gebruikt voor de volgende situaties:

 1. Angststoornissen: LSD therapie kan worden gebruikt bij de behandeling van angststoornissen, zoals sociale angststoornis en obsessieve-compulsieve stoornis. Het kan helpen bij het verminderen van angstgevoelens en het verbeteren van de communicatie en verbinding met anderen.
 2. Depressie: LSD therapie kan worden gebruikt bij de behandeling van depressie, vooral in combinatie met psychotherapie. Het kan helpen bij het verbeteren van de stemming en het verminderen van depressieve symptomen.
 3. Clusterhoofdpijn: LSD therapie kan worden gebruikt bij de behandeling van clusterhoofdpijn, een zeldzame aandoening die intense hoofdpijn veroorzaakt. In sommige gevallen kan LSD effectief zijn bij het verminderen van de frequentie en intensiteit van clusterhoofdpijn.
 4. Creativiteit: LSD therapie kan worden gebruikt om creativiteit te bevorderen en blokkades op te heffen die de creatieve expressie in de weg staan. Sommige kunstenaars en schrijvers hebben LSD gebruikt om hun creativiteit te verbeteren.

Lees hier over LSD therapie

MDMA therapie

Bij MDMA therapie wordt er een legale analogon van MDMA gebruiktt om psychische aandoeningen te behandelen. Deze MDMA analogon heeft dezelfde therapeutische eigenschappen als MDMA. MDMA-therapie omvat meestal meerdere sessies van MDMA-geassisteerde gesprekstherapie, waarbij de patiënten onder begeleiding van een professionele therapeut hun emoties en traumatische ervaringen verkennen zonder gevoelens van angst. Met een lagere angstbeleving kan er worden gewerkt aan:

 1. PTSS: MDMA therapie kan worden gebruikt bij de behandeling van posttraumatische stressstoornis (PTSS). Het kan helpen bij het verminderen van angst, herbelevingen en vermijding. In klinische studies is aangetoond dat MDMA-geassisteerdepsychotherapie effectief is bij de behandeling van PTSS.
 2. Angststoornissen: MDMA therapie kan ook worden gebruikt bij de behandeling van angststoornissen, zoals sociale angststoornis. Het kan helpen bij het verminderen van angstgevoelens en het verbeteren van de communicatie en verbinding met anderen.
 3. Relatietherapie: MDMA therapie kan worden gebruikt bij relatietherapie om communicatie, verbinding en intimiteit tussen partners te verbeteren.

Lees hier meer over MDMA therapie

Welke psychedelische sessie past bij jou?

De vele keuzes tussen psychedelische sessies en aanbieders maakt het er niet makkelijker op! Betreffende de aanbieders raden we je aan om er één te kiezen die vindt op de eerste pagina van Google (niet de adverteerders die bovenaan staan). De bedrijven die je vindt op de eerste pagina zijn meestal al langer in bedrijf en hebben meer ervaring. Wil je echter een advies betreffende welk middel bij je past en een gezondheidscheck? Vul dan de intake in bij Triptherapie.

Ga door naar de intake bij Triptherapie

 

Het originele bericht komt van de onderstaande link

Psychedelica therapie: Psilocybine therapie Nederland

Een truffelceremonie combineren met gezonde voeding, supplementen en beweging kan owrden ingezet als alternatieve en holistische behandeling tegen depressie, burn-out, stress, angst, laag zelfbeeld, sociale angst, PTSS, onzekerheid en chronische ontstekingsziekten.

 

In samenwerking met deze onze partners:

Ayahuasca
Neurotransmitter test
Psilocybine kopen
Psilocybine therapie Nederland
Psychedelic therapy
Triptherapie forum
Truffel ceremonie
Truffel therapie

Tags: , , ,