Truffel ceremonie Begeleide paddo trip

 Begeleide paddo trip via truffel ceremonie

Magic Mushroom trip

Een begeleide paddo trip wordt vaak genoemd als men een truffelsessie of truffeltherapie bedoeld. De reden waarom een hoop mensen nog steeds de termen paddotrip of magic mushroom trip gebruiken is omdat vroeger dezelfde sessies werden gedaan met de magische paddo’s. Deze paddo’s bevatten de stoffen psilocybine en psilocine, maar zijn illegaal geworden in 2008. Na het verbod bleven de magische truffels wel legaal ondanks deze dezelfde werkzame stoffen bevatten. In de volksmond is de paddotherapie dus op basis van de legale truffel. Een overzicht van termen en de links naar de uitleg geven we hieronder.

Ceremonie Therapie Sessie
Psychedelische Psychedelische ceremonie Psychedelische Therapie Psychedelische sessie
MDMA MDMA ceremonie MDMA therapie MDMA sessie
LSD LSD therapie LSD sessie
Psiloflora Psiloflora ceremonie
Psilohuasca Psilohuasca ceremonie
Psilocybine Psilocybine ceremonie Psilocybine therapie Psilocybine sessie
Truffel Truffel ceremonie Truffel therapie Truffel sessie
paddo Paddo ceremonie

Wat gebeurt er tijdens de paddo trip?

De paddo’s bevatten de stof psilocybine. Psilocybine heeft op zich weinig effect op het brein, maar wordt na het omzetting door het lichaam naar psilocine psychoactief. Psilocine zorgt voornamelijk voor de hallucinogene eigenschappen van paddo’s en magic truffels. Een typische paddo trip duurt ongeveer 5-8 uur, met het hoogtepunt van de ervaring die een uur of twee duurt. Tijdens een paddotrip onstaan er vaak visuele en auditieve hallucinaties, vervormingen in tijd en ruimte en intense emoties. Bij hogere doseringen wordt er vaak gesproken over spirituele belevingen. Veel mensen beschrijven hun paddotrip als een diepgaande en transformerende ervaring.

Maar de voordelen van magische paddenstoelen gaan verder dan alleen de directe effecten van de trip. Recente wetenschappelijke onderzoeken hebben aangetoond dat psilocybine langdurige positieve effecten kan hebben op de geestelijke gezondheid. Zo hebben baanbrekende onderzoeken uit 2014 en 2016 al aangetoond dat LSD en psilocybine respectievelijk de stemming en angst bij patiënten met verschillende levensbedreigende ziekten tot een jaar na behandeling verbeterden. In een ander onderzoek meldden onderzoekers van Johns Hopkins Medicine dat twee doses psilocybine, gegeven met ondersteunende psychotherapie, snelle en grote verminderingen van depressieve symptomen bij volwassenen met ernstige depressie veroorzaakten.

Naast de potentiële therapeutische voordelen kunnen magische paddenstoelen gebruikers ook diepgaande inzichten en persoonlijke groei bieden. Veel mensen melden tijdens hun paddotrip een gevoel van verbondenheid met de wereld om hen heen te ervaren. Dit kan leiden tot meer empathie, compassie en begrip.

Begeleiding bij de paddo trip

Natuurlijk komen magische paddenstoelen, net als elke psychoactieve stof, met enkele risico’s. Het is belangrijk om ze verantwoordelijk te gebruiken en in een veilige en ondersteunende omgeving. Maar voor degenen die bereid zijn om de ervaring met een open mindset en nieuwsgierigheid te benaderen, kan een paddo trip een echt transformerende ervaring zijn. De belangrijkste elementen voor een goede paddo trip zijn: Voorbereiding, de begeleide sessie en de integratie.

Wil je meer weten over hoe de werkzame stoffen van paddo’s werken of wil je je meteen laten screenen/aanmelden voor een begeleidde sessie? Maak dan gebruik van de onderstaande knoppen.

In samenwerking met Psilocybine therapie Nederland hebben wij dit bericht geplaatst om u beter van dienst te kunnen zijn op gebied van truffel en paddo ceremonies

Begeleide paddo trip

 

Het originele bericht komt van de onderstaande link

Psychedelica therapie: Begeleide paddo trip

Een truffelceremonie combineren met gezonde voeding, supplementen en beweging kan owrden ingezet als alternatieve en holistische behandeling tegen depressie, burn-out, stress, angst, laag zelfbeeld, sociale angst, PTSS, onzekerheid en chronische ontstekingsziekten.

 

In samenwerking met deze onze partners:

Ayahuasca
Neurotransmitter test
Psilocybine kopen
Psilocybine therapie Nederland
Psychedelic therapy
Triptherapie forum
Truffel ceremonie
Truffel therapie

Tags: , , ,