Via triptherapie:

Triptherapie: Zelfhelende vermogen van lichaam en Netflix film HEAL

Parel op Netflix

Op Netflix staat een film genaamd HEAL. In deze documentaire wordt er uitvoerig gesproken over het zelfhelende vermogen van ons lichaam. De film beschrijft een holistische aanpak bij het herstellen van chronische ziektes.

Net zoals onze aanpak bij triptherapie

Wij willen u graag deze film laten zien omdat wij geloven in dezelfde holistische aanpak als de film. Voeding, leefstijl, natuurgeneeskunde, beweging en innerlijke exploratie zoals meditatie zijn de pijlers voor een gezonde basis.

Sceptisch tegenover psychedelica

In de film wordt er niet gesproken over psychedelica zoals ayahuasca of psilocybine (paddo- en truffeltherapie). Wel laten ze goed zien dat angst in het onderbewuste kan zitten en daardoor ziekte kan veroorzaken. Meditatie kan er voor zorgen dat men in contact kan komen met het onderbewuste. Als toevoeging en als optie om er over na te denken willen wij vermelden dat een psilocybine of DMT tripsessie onder de juiste begeleiding werkt als een zeer diepe meditatie met een werking beter dan al het andere wat er bestaat.

De verbinding met het onderbewuste dankzij triptherapie met psilocybine

De film op Netflix bekijken

Klik op de foto om naar deze film op Netflix te gaan

 

Het originele bericht komt van de onderstaande link

Triptherapie tegen depressie, angst, stress, burn-out en PTSS: Zelfhelende vermogen van lichaam en Netflix film HEAL

Lees hier meer over onze psychedelische therapie in combinatie met een behandeling tegen depressie, burn-out, stress, angst, laag zelfbeeld, sociale angst, PTSS, onzekerheid en chronische ontstekingsziekten.

 

In samenwerking met deze sites:

Ayahuasca
Neurotransmitter test
Psilocybine kopen
Psilocybine therapie Nederland
Psychedelic therapy
Psychedelische therapie Nederland
Truffel ceremonie
Truffel therapie

Tags: , , , ,