Truffel ceremonie Wiet en truffels

 Wiet en truffels via truffel ceremonie

Wiet en truffels

Vandaag was ik weer in onze mooie hoofdstad Amsterdan om als tripsitter te werken. Deze persoon die op vakantie was had al de hele week flink wiet gerookt. Door het roken van wiet tijdens de 3 dagen voor een truffel trip zorgt voor een cross-tolerantie waardoor de psychedelische effecten van truffels drastisch verlaagd wordt.

Wil je een psychedelische trip doen? Stop minstens 3 dagen van te voren met THC bevattende producten zoals wiet. Een volle 2 weken geen THC is nog beter

Wiet roken tijdens truffels

Wil je tegen vele adviezen in wel wiet roken tijdens truffels of andere psychedelische trips? Doe dit dan niet tijdens de piek maar tijdens de coming down. Dit kan wel de voordelen geven van een potentieel goede combinatie. De kans op nadelen zoals een bad trip worden daarintegen verkleint alsmede de tijdsduur van negatieve effecten.

Lees hier meer over truffels combineren met drugs en medicijnen

 

Het originele bericht komt van de onderstaande link

Psychedelica therapie: Wiet en truffels

Een truffelceremonie combineren met gezonde voeding, supplementen en beweging kan owrden ingezet als alternatieve en holistische behandeling tegen depressie, burn-out, stress, angst, laag zelfbeeld, sociale angst, PTSS, onzekerheid en chronische ontstekingsziekten.

 

In samenwerking met deze onze partners:

Ayahuasca
Neurotransmitter test
Psilocybine kopen
Psilocybine therapie Nederland
Psychedelic therapy
Triptherapie forum
Truffel ceremonie
Truffel therapie

Tags: , , ,