Truffel therapie schrijft over Wat is Truffeltherapie? om de helende effecten van psilocybine te onderstrepen

Truffel therapie: Wat is Truffeltherapie?

Truffeltherapie is een vorm van psychedelische therapie waarbij je een interne reis maakt naar je onderbewuste met behulp van psilocybine truffels. Psilocybine is een stof die in de natuur voorkomt in bepaalde paddenstoelen en truffels, en die een verandering in je waarneming en bewustzijn kan veroorzaken. Truffeltherapie kan helpen om nieuwe inzichten te krijgen, emotionele blokkades op te heffen, angsten en depressies te overwinnen. Anderen kiezen voor een truffelsessie om gewoon te genieten van de schoonheid van het leven of voor spirituele doeleinden.

Truffeltherapie is niet voor iedereen geschikt

Het is belangrijk dat je een goede voorbereiding hebt, dat je geen medische of psychische contra-indicaties hebt. Truffeltherapie is geen wondermiddel, maar een hulpmiddel om je eigen helende vermogens aan te spreken. Het kan een intense en transformerende ervaring zijn, die je nog lang bij zal blijven. Om problemen te voorkomen is het dus raadzaam om eerst te controleren of je wel veilig een truffeltherapie kunt doen. Laat je dus adviseren of doe de intake via de volgende link:

Intake triptherapie

 

Het originele bericht komt van de onderstaande link

Truffel therapie: Wat is Truffeltherapie?

Een truffel therapie met psilocybine combineren met gezonde voeding, supplementen en beweging kan owrden ingezet als alternatieve en holistische behandeling tegen depressie, burn-out, stress, angst, laag zelfbeeld, sociale angst, PTSS, onzekerheid en chronische ontstekingsziekten.

 

In samenwerking met deze onze partners:

Ayahuasca
Neurotransmitter test
Psilocybine kopen
Psilocybine therapie Nederland
Psychedelic therapy
Triptherapie forum
Truffel ceremonie
Truffel therapie

Tags: , , ,