Truffel therapie schrijft over Truffel therapie België om de helende effecten van psilocybine te onderstrepen

Truffel therapie: Truffel therapie België

Psychedelische magic truffels, psilocybine of magic mushrooms gebruiken als therapie?

Drugs gebruiken als therapeutisch hulpmiddel is bezig met een opmars in bekendheid. Het heugelijke nieuws dat deze natuurlijke varianten ‘drugs’ zeer goed kunnen helpen bij ten eerste depressiebehandelingen is gebaseerd op wetenschappelijke onderzoeken met zeer goede resultaten. Maar ook verslavingen, burn-out en angst-gerelateerde klachten worden wel meer dan eens behandeld met psychedelica zoals psilocybine (paddo/truffel), MDMA of ayahuasca.

Wat mag er in België?

Op dit moment is het bezit van psychedelica illegaal in België. Bedrijven kunnen daarom geen psychedelische therapie in België aanbieden. Toch zijn er steeds meer meldingen van illegaal georganiseerde sessies in België. Dit soort sessies zijn moeilijker te vinden en kunnen verstoord worden door politie-invallen.

Een legale oplossing: truffel therapie in Nederland

Een truffel therapie in Nederland is een legale vorm van psychedelische therapie. Belgen kunnen dan ook niet vervolgd worden door justitie als ze in Nederland deze legale sessies doen. Nederlandse aanbieders van truffel therapie zijn dan vaak ook meer ervaren dan de Belgische illegale magic truffel retraites.

Triptherapie komt tot aan de Belgische grens

Triptherapie, een aanbieder van psychedelische sessies, werkt naast de psychedelische ceremonies op eigen locatie in Schiedam (nabij Rotterdam en Den Haag) ook op locatie van de klant. Binnen de Nederlandse grenzen kan je als Belg ook een huisje huren en de sessie daar laten plaatsvinden. Zo kan je net over de grens een natuurhuisje huren als locatie voor de sessie. Andere opties zijn om naast een bezoekje aan bijvoorbeeld Amsterdam, Haarlem of andere stad een truffel sessie in te plannen.

Truffel sessie op locatie

Truffel sessie in de Psychedelic Loft Schiedam

Onze locatie in Schiedam

 

Het originele bericht komt van de onderstaande link

Truffel therapie: Truffel therapie België

Een truffel therapie met psilocybine combineren met gezonde voeding, supplementen en beweging kan owrden ingezet als alternatieve en holistische behandeling tegen depressie, burn-out, stress, angst, laag zelfbeeld, sociale angst, PTSS, onzekerheid en chronische ontstekingsziekten.

 

In samenwerking met deze onze partners:

Ayahuasca
Neurotransmitter test
Psilocybine kopen
Psilocybine therapie Nederland
Psychedelic therapy
Triptherapie forum
Truffel ceremonie
Truffel therapie

Tags: , , ,