Truffel therapie schrijft over Truffel sessie in Haarlem om de helende effecten van psilocybine te onderstrepen

Truffel therapie: Truffel sessie in Haarlem

De originele post over Truffel sessie in Haarlem is overgenomen van de volgende blog:

Triptherapie Truffel sessie in Haarlem

Truffel sessies in Haarlem

De meeste truffel sessies die wij begeleiden op de locaties van onze klanten vinden plaats in of rondom de steden Amsterdam, Alkmaar, Haarlem, Leiden, Utrecht, Den Haag en Rotterdam. Dit komt omdat de deze steden het dichtste liggen bij de woonplaatsen van onze begeleiders. Marcel woonde tijdens de afgelopen jaren dat hij werkzaam was voor Triptherapie in IJmuiden, Stompetoren, Beverwijk en nu in Noordwijkerhout. Altijd dus al dicht in de buurt van Haarlem. Linda woont in Amsterdam en Loes is verhuisd van Utrecht naar Son en Breugel. Marcel is het meest voor een truffel sessie in Haarlem geweest omdat de oprichter is van Triptherapie en daarom ook de meeste sessies heeft begeleid.

Wil jij een truffel sessie in Haarlem?

Wij komen dus ook op locatie om een truffel sessie te begeleiden. Haarlem is voor Linda en Marcel dichtbij en we komen graag naar je toe zodat jij in je eigen huis, hotel of Airbnb een sessie kunt doen. Omdat we redelijk dichtbij wonen zijn de reiskosten relatief laag. Gemiddeld komt het voor Marcel uit op 20 euro en voor Linda 30 euro.

Een truffel sessie boeken

Weet jij al met wie je een truffel sessie wilt doen? De volgende stap is het invullen van de intake. De link naar de intake geven we hieronder. Diegenen die de intake al hebben ingevuld en een truffel sessie willen boeken, kunnen gebruik maken van het boekingsformulier.

Handige links: Prijzen | Contact | Reserveer een truffel sessie

 

Het originele bericht komt van de onderstaande link

Truffel therapie: Truffel sessie in Haarlem

Een truffel therapie met psilocybine combineren met gezonde voeding, supplementen en beweging kan owrden ingezet als alternatieve en holistische behandeling tegen depressie, burn-out, stress, angst, laag zelfbeeld, sociale angst, PTSS, onzekerheid en chronische ontstekingsziekten.

 

In samenwerking met deze onze partners:

Ayahuasca
Neurotransmitter test
Psilocybine kopen
Psilocybine therapie Nederland
Psychedelic therapy
Triptherapie forum
Truffel ceremonie
Truffel therapie

Tags: , , ,