Via triptherapie:

Triptherapie: Recensies triptherapie

Wij zijn blij met recensies!

Van recensies kunnen we leren en onze dienstverlening verbeteren of we kunnen er onwijs van genieten. Vooral bij onze triptherapie worden we veel getrakteerd op geweldige resultaten. Iedereen die een recensie schrijft willen we bij deze nogmaals bedanken. Sommige nieuwe klanten lezen namelijk eerst de recensies en worden dan gesterkt in hun pad om te kiezen voor bijvoorbeeld een truffel ceremonie of psychedelische therapie. Maar ook wij voelen ons gesterkt om door te gaan met dit mooie werk!

Ja heel bijzondere ervaring gehad, ondertussen wordt ik ook een stuk minder chagrijnig wakker, ben ik over het algemeen wat vrolijker in de gedachtegang en slaap ik tegenwoordig tot de wekker! Het gaat zelfs zo goed dat de hoop een einde heeft gemaakt aan de al 5jaar durende behandeling die ik genoot bij hun. Het is echt stunning welk effect deze therepie heeft gehad!

Niet iedereen schrijft een recensie

Hoewel iedereen vrijblijvend een recensie mag schrijven, is er een grote groep mensen die het liever niet doet. Het gaat dan alsnog om privacy redenen en dat begrijpen we. Voor iedereen die niet een recensie schrijft raden we aan om iets voor hunzelf op te schrijven. Zo kan er altijd iets worden teruggelezen van de psychedelische sessie.

De mooiste resultaten?

Het is moeilijk om het mooiste resultaat te kiezen. Eigenlijk is elke vorm van persoonlijke groei een super mooi resultaat. Zelf krijg ik de meeste voldoening van berichten dat klanten al na 1 of 2 sessies bij ons al genezen zijn verklaard terwijl de reguliere zorg al jaren geen oplossing biedt. Ook hulp bij verslaving is een mooi iets. Alles bij elkaar zijn dit mijn favorieten.

Top 3 recensies

Truffels tegen verslaving

Lees recensie

Psilocybine tegen burn-out

Lees recensie

Triptherapie tegen depressie

Lees recensie

Alle recensies

Klink op de knop om alle recensies te lezen of om zelf een recensie te schrijven.

 

Het originele bericht komt van de onderstaande link

Triptherapie tegen depressie, angst, stress, burn-out en PTSS: Recensies triptherapie

Lees hier meer over onze psychedelische therapie in combinatie met een behandeling tegen depressie, burn-out, stress, angst, laag zelfbeeld, sociale angst, PTSS, onzekerheid en chronische ontstekingsziekten.

 

In samenwerking met deze sites:

Ayahuasca
Neurotransmitter test
Psilocybine kopen
Psilocybine therapie Nederland
Psychedelic therapy
Psychedelische therapie Nederland
Truffel ceremonie
Truffel therapie

Tags: , , , ,