Psychedelische therapie België via Psychedelische therapie Nederland:

Psychedelische therapie: Psychedelische therapie België

Psychedelische therapie in België

Psychedelische therapie wordt in België nog niet aangeboden omdat het nog niet legaal is om psychedelica te bezitten en/of te verkopen. België is altijd al redelijk conservatief geweest en is dat in het geval van psychedelica zoals psilo’s (psilocybine paddenstoelen), LSD, MDMA en magische truffels zijn nog steeds illegaal. Op dit moment lopen er wereldwijd vele onderzoeken naar de werking van met name psilocybine bij depressie. Helaas loopt België nu ook achter op het doen van onderzoek en kijken ze de kat uit de boom. De lopende en reeds afgeronde onderzoeken naar psilocybine zijn zeer goed te noemen en we verwachten dat België psilocybine therapie in de periode 2025-2030 gaat legaliseren nadat anderen landen dit succesvol hebben gedaan. Tot die tijd kunnen Belgen in Nederland wel legaal een psychedelische sessie ondergaan en dit wordt dan ook al ruimschoots gedaan.

Lees meer over de lopende onderzoeken naar psilocybine

De grens over voor een trip

Een groot gedeelte van onze klanten komt vanuit het buitenland nadat zij hebben vernomen dat in Nederland het beleid omtrent psychedelica soepel is en dat daardoor psychedelische sessie reeds mogelijk zijn. Belgen vormen de grootste groep van onze buitenlandse klandizie en zij kiezen er vaak voor om alleen of als klein groepje gebruik te maken van de door ons speciaal ingerichte ruimte voor psychedelische sessies in Schiedam. Een andere mogelijkheid is het zelf boeken van een accommodatie binnen de Nederlandse grenzen. Dit kan dan een vakantiewoning, hotel of Airbnb met privé vertrek zijn.

Psychedelic loft Schiedam

Psychedelische sessie op locatie

Wachten of naar Nederland komen?

De eerder genoemde verwachtingen zijn grove schattingen. Het kan zomaar zijn dat België eerder versoepeld naar Amerikaans voorbeeld of dat ze besluiteloos niet versoepelen. Op het moment dat je klaar bent om een psychedelische sessie te doen is het zonde om te wachten. Diep van binnen weet je of het jouw tijd is om in het onderbewustzijn te duiken. Voel je dat je er niet klaar voor bent dan is wachten veel beter. Een psychedelische sessie doe je alleen als je er zelf naar op zoek bent en niet omdat bijvoorbeeld iemand anders je het zwaar aanbeveelt. Als je er klaar voor bent is het vroeg genoeg!

 

Het originele bericht komt van de onderstaande link

Psychedelica therapie: Psychedelische therapie België

Lees hier meer over onze psychedelische therapie in combinatie met een behandeling tegen depressie, burn-out, stress, angst, laag zelfbeeld, sociale angst, PTSS, onzekerheid en chronische ontstekingsziekten.

 

In samenwerking met deze sites:

Ayahuasca
Neurotransmitter test
Psilocybine kopen
Psilocybine therapie Nederland
Psychedelic therapy
Triptherapie forum
Truffel ceremonie
Truffel therapie

Tags: ,