Truffel therapie schrijft over Psychedelische sessie als therapie om de helende effecten van psilocybine te onderstrepen

Truffel therapie: Psychedelische sessie als therapie

Psychedelische therapie

Trippen op truffels als therapie. Het wordt steeds bekender en steeds meer gedaan. De zorgverzekeraars zijn afwachtende op diverse lopende onderzoeken naar psilocybine en vergoeden nog niets. Vanwege de goede resultaten kiezen een hoop mensen met psychische klachten toch ervoor om een truffel sessie te ondergaan.

Meest voorkomende klachten bij psychedelische therapie

De meeste van onze klanten die gebruik maken van de psychedelische triptherapie trajecten hebben last van depressie. Psychedelische therapie in combinatie met de gezonde lifestyle keuzes, waar triptherapie voor staat, is een holistische aanpak waarbij we het lichaam en de geest dus als een geheel behandelen. Deze aanpak van synergetisch werkende gezonde veranderingen wordt ook ingezet bij fysieke klachten die door stress worden veroorzaakt. Hieronder een top 5 lijstje van klachten die wij het meest behandelen.

  1. Depressie
  2. Burn-out
  3. Sociale angst
  4. Verslavingen
  5. PTSS

Waarvoor zou jij psychedelische therapie willen inzetten?

Je bent hier niet helemaal zonder reden beland. Bedenk goed naar wat voor resultaat je zoekt voordat je een sessie ondergaat. Via onze site triptherapie kan je compleet begeleidde psychedelische sessies boeken.

Wilt u meer weten over wie we zijn en waar we onze diensten aanbieden? Maak dan gebruik van de volgende links voor meer informatie.

Tarieven triptherapie | Werkwijze triptherapie | Aan huis service | Onze locatie | Recensies triptherapie

 

Het originele bericht komt van de onderstaande link

Truffel therapie: Psychedelische sessie als therapie

Een truffel therapie met psilocybine combineren met gezonde voeding, supplementen en beweging kan owrden ingezet als alternatieve en holistische behandeling tegen depressie, burn-out, stress, angst, laag zelfbeeld, sociale angst, PTSS, onzekerheid en chronische ontstekingsziekten.

 

In samenwerking met deze onze partners:

Ayahuasca
Neurotransmitter test
Psilocybine kopen
Psilocybine therapie Nederland
Psychedelic therapy
Triptherapie forum
Truffel ceremonie
Truffel therapie

Tags: , , ,