Truffel ceremonie Psiloflora triptherapie

 Psiloflora triptherapie via truffel ceremonie

De reden dat ik voor triptherapie heb gekozen is omdat er ruimte is voor persoonlijke aandacht. Die al begint voordat je aan de daadwerkelijke trip begint.

Het advies wat ik had gekregen is voor mij al heel heilzaam geweest. Goede gezonde voeding, beweging en supplementen hadden ervoor gezorgd dat ik lekker in mijn vel zat.
Mijn intentie was duidelijk en doorgenomen met Marcel.

De uitleg en aandacht van Marcel werd gewaardeerd en was helder en duidelijk. Hij weet veel af van de werking van de stoffen in het brein en hoe je deze kan reguleren.
Het is een holistische, individuele benadering. 

Persoonlijk vond ik het erg prettig dat het contact 1 op 1 was en bij mij thuis. Ik heb gemerkt dat ik bij groepcermonies snel afgeleid werd. Een keer alleen was aangenaam.
Al is er bij triptherapie veel mogelijk en zou ik een volgende keer een groepsceremonie niet uit de weg gaan. De ruimte in Schiedam ziet er namelijk erg aantrekkelijk uit.

De aanwezigheid van Marcel is prettig en ik heb me geen moment onveilig gevoeld. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik een aangename rustige trip had.

Samen met Marcel besloten een middel tot hoge dosis truffels te doen met passiebloem; psiloflora.
Van buiten leek er weinig te gebeuren maar aan de binnenkant was het een oneindige ruimte waar ik op veel plekken ben geweest. Marcel heeft me af en toe terug begeleid waar ik mijn aandacht op wilde richten. Ook heeft hij mij goed aan het nadenken gezet, ook na de trip. Een goed gesprek met mij zat er alleen niet in. Ik kreeg wat er allemaal in mijn brein gebeurde niet vertaald in woorden.
Mijn trip heeft mooie plekken aangeraakt in mezelf maar ik heb zeker ook genoten van de kleuren, visuals en verbindingen van het universum.

De geuren (ook al waren deze beperkt ivm aanwezigheid van een kat. Wat Marcel ook netjes had uitgezocht) waren een mooie aanvulling op de trip. Eentje waar hij trots op mag zijn en hij, voor zover ik weet, als enige aanbiedt.
Ook de kleuren en de muziek waren goed uitgekozen.

Na de trip is er ook nog contact geweest om na te gaan hoe ik het ervaren heb en hoe het met mij gaat.

Triptherapie met Marcel is absoluut een aanrader.

Psychedelica laten weer zien waar je van gemaakt bent en hoe magisch jij, de wereld en het universum is.

 

Het originele bericht komt van de onderstaande link

Psychedelica therapie: Psiloflora triptherapie

Een truffelceremonie combineren met gezonde voeding, supplementen en beweging kan owrden ingezet als alternatieve en holistische behandeling tegen depressie, burn-out, stress, angst, laag zelfbeeld, sociale angst, PTSS, onzekerheid en chronische ontstekingsziekten.

 

In samenwerking met deze onze partners:

Ayahuasca
Neurotransmitter test
Psilocybine kopen
Psilocybine therapie Nederland
Psychedelic therapy
Triptherapie forum
Truffel ceremonie
Truffel therapie

Tags: , , ,