Truffel therapie schrijft over Psilocybine sessie Belgie om de helende effecten van psilocybine te onderstrepen

Truffel therapie: Psilocybine sessie Belgie

Truffel therapie deelt de berichten van triptherapie.nl U vindt het geplaatste bericht ook via de website van trip therapie

Psilocybine sessie Belgie

Psilocybine sessie België

Steeds meer onderzoeken en media aandact naar psilocybine therapie zorgt voor steeds meer interesse in psychedelische therapie. Niet alleen Nederlanders, maar ook Belgen, Engelsen en Duitsers bezoeken ons.

Lees hier meer over de onderzoeken naar psilocybine

Vele Belgen die zoeken op truffel sessie of psilocybine sessie in België komen erachter dat deze psychedelische sessies niet legaal zijn in België. In Nederland mogen we wel een psychedelische sessie aanbieden omdat de wetgeving het gebruik van psilocybine via magic truffels wel toestaat.

Geen psilocybine maar truffels

De werkzame stoffen in paddo’s (psilocybine) zitten ook in magic truffels, het is immers een ander onderdeel van hetzelfde organisme. Woon jij in België en ben je bereid om naar Nederland te komen voor een psychedelische sessie? Lees dan hier verder:

 

Truffel sessie

 

Het originele bericht komt van de onderstaande link

Truffel therapie: Psilocybine sessie Belgie

Een truffel therapie met psilocybine combineren met gezonde voeding, supplementen en beweging kan owrden ingezet als alternatieve en holistische behandeling tegen depressie, burn-out, stress, angst, laag zelfbeeld, sociale angst, PTSS, onzekerheid en chronische ontstekingsziekten.

 

In samenwerking met deze onze partners:

Ayahuasca
Neurotransmitter test
Psilocybine kopen
Psilocybine therapie Nederland
Psychedelic therapy
Triptherapie forum
Truffel ceremonie
Truffel therapie

Tags: , , ,