Psilocybine onder begeleiding via Psychedelische therapie Nederland:

Psychedelische therapie: Psilocybine onder begeleiding

Psilocybine tijdens therapie

Psilocybine is een krachtig psychedelisch middel en heeft een sterke invloed op de emoties en visuele beleving. We raden dan ook iedereen aan die overweegt het te gebruiken in een hoge dosering professionele begeleiding te zoeken. Een begeleider kan helpen bij het creëren van een veilige omgeving en ervoor zorgen dat de sessie goed verloopt. Ze kunnen je ondersteunen bij het omgaan met de intense en soms verwarrende ervaringen die psilocybine kan veroorzaken en je helpen bij het interpreteren van wat je ervaart en wat het voor jou kan betekenen.

Ervaren begeleiding bij psilocybine

Het is belangrijk om een begeleider te kiezen die ervaring heeft met het begeleiden van psychedelische sessies en die je vertrouwt en comfortabel bij voelt. Een begeleider met veel ervaring geeft vaak rust en een positieve wending aan het verloop van de psilocybine sessie en kan je helpen met de belangrijke voorbereiding.

De meest ervaren begeleiding bij psilocybine sessies

Eén van de meest ervaren begeleiders die werkt met psilocybine is Marcel van der Putten (Triptherapie). Hij werkt fulltime en de meeste sessies zijn met psilocybine of MDMA (analoog) en de teller is al over de 1800 sessies. Je kunt meer over Marcel lezen via de volgende link:

Meer informatie over Marcel van der Putten

Mocht je op zoek zijn naar een vrouwelijk begeleider dan kan je ook terecht bij Triptherapie of een andere instantie. Als je naar een andere instantie gaat kijk dan vooral naar hoelang deze al op de markt zijn.

 

Het originele bericht komt van de onderstaande link

Psychedelica therapie: Psilocybine onder begeleiding

Lees hier meer over onze psychedelische therapie in combinatie met een behandeling tegen depressie, burn-out, stress, angst, laag zelfbeeld, sociale angst, PTSS, onzekerheid en chronische ontstekingsziekten.

 

In samenwerking met deze sites:

Ayahuasca
Neurotransmitter test
Psilocybine kopen
Psilocybine therapie Nederland
Psychedelic therapy
Triptherapie forum
Truffel ceremonie
Truffel therapie

Tags: ,