Truffel therapie schrijft over Psilocybine ceremonie Verenigd Koninkrijk om de helende effecten van psilocybine te onderstrepen

Truffel therapie: Psilocybine ceremonie Verenigd Koninkrijk

Truffel therapie deelt de berichten van triptherapie.nl U vindt het geplaatste bericht ook via de website van trip therapie

Psilocybine ceremonie Verenigd Koninkrijk

Psilocybine ceremonie

Steeds meer personen uit groot-Brittannië komen naar Nederland voor een ‘mushroom ceremony’. Wij bieden deze ceremonie aan als truffel ceremonie om te voldoen aan de Nederlandse wetgeving. De truffel ceremonie, psilocybine ceremonie of paddo ceremonie heeft allemaal dezelfde werking ondanks de verschillende legale status.

Vanuit de VK naar Nederland?

Voor een psychedelische sessie naar Nederland? Ja, steeds meer en steeds vaker. De meeste Engelsen hebben recent vernomen dat psilocybine kan helpen bij depressie, angsten en verslavingen. Deze personen komen dan slechts een paar dagen bij ons in Nederland op visite en maken gebruik van onze ruimte in Schiedam of ze huren een Airbnb of hotelkamer rondom Schiphol zoals Amsterdam, Haarlem of een kustplaats zoals Zandvoort of IJmuiden.

Meer informatie over onze ruimte in Schiedam 

Psychedelische therapie of op zoek naar een tripsitter?

De meeste klanten zetten psychedelica in voor het therapeutische effect. We kunnen door middel van een voorbereiding de effectiviteit verhogen. Wij noemen de voorbereiding, de psychedelische trip met therapeutisch doel en de integratie triptherapie.

 

Informatie over triptherapie

Tripsitter inhuren

 

Het originele bericht komt van de onderstaande link

Truffel therapie: Psilocybine ceremonie Verenigd Koninkrijk

Een truffel therapie met psilocybine combineren met gezonde voeding, supplementen en beweging kan owrden ingezet als alternatieve en holistische behandeling tegen depressie, burn-out, stress, angst, laag zelfbeeld, sociale angst, PTSS, onzekerheid en chronische ontstekingsziekten.

 

In samenwerking met deze onze partners:

Ayahuasca
Neurotransmitter test
Psilocybine kopen
Psilocybine therapie Nederland
Psychedelic therapy
Triptherapie forum
Truffel ceremonie
Truffel therapie

Tags: , , ,