Momenteel is het mogelijk om MDMA therapie met een legale MDMA analoog te ondergaan. Je wilt natuurlijk een goede therapeut als begeleiding en daarom hebben we twee therapeuten in Noord Brabant die kunnen werken met deze middelen. Zo woont Gijs in Den Bosch en werkt vanuit een locatie in Den Bosch, maar ook op de locatie van de klant op maximaal 45 minuten reisafstand. Ronald woont in Valkenswaard en werkt op de locatie van de klant in heel Noord Brabant en in het noorden van Limburg. Voor personen uit Belgi├ź of van verder weg is er een mogelijkheid om zelf een locatie te huren in of in de buurt van Eindhoven of Den Bosch en daar de sessie te laten plaatsvinden.

Wie kies jij voor een MDMA sessie?

Het is belangrijk voor een succesvolle MDMA sessie om een therapeut te kiezen die bij jou past. Door te klikken op een afbeelding kan je meer te weten komen over Ronald en Gijs.

Meer informatie over MDMA therapie

Maak gebruik van de onderstaande links om meer te lezen over de kracht van MDMA therapie en waarom we op dit moment wel kunnen werken met MDMA analogen en wat het verschil is met MDMA.

MDMA therapie | MDMA analoog

Tags: , , , , , , , ,