Truffel ceremonie MDMA en trauma

 MDMA en trauma via truffel ceremonie

Een positieve tegenervaring

MDMA sessies kunnen een zeer positieve ervaring teweegbrengen waarbij de ogen weer worden geopenden voor het kunnen zien van de mooie dingen in het leven. Het is als het ware een anti-PTSS ervaring. De postieve effecten van zo’n sessie worden vergroot met goede begeleiding en aandacht voor de persoon en doelstelling. Bekijk de uitgebreide uitleg van wat zo’n positieve ervaring kan betekenen voor personen met PTSS/trauma.

Meer weten over MDMA therapie?

MDMA therapie werkt op meerdere manieren. Van inzichten, verbetering van gemoedstoestand tot aan blootstellingstherapie. Je lees er meer over via onderstaande link:

MDMA therapie

Het originele bericht komt van de onderstaande link

MDMA therapie: MDMA en trauma

In samenwerking met Psilocybine therapie Nederland hebben wij dit bericht geplaatst om u beter van dienst te kunnen zijn op gebied van truffel en paddo ceremonies

MDMA en trauma

 

Het originele bericht komt van de onderstaande link

Psychedelica therapie: MDMA en trauma

Een truffelceremonie combineren met gezonde voeding, supplementen en beweging kan owrden ingezet als alternatieve en holistische behandeling tegen depressie, burn-out, stress, angst, laag zelfbeeld, sociale angst, PTSS, onzekerheid en chronische ontstekingsziekten.

 

In samenwerking met deze onze partners:

Ayahuasca
Neurotransmitter test
Psilocybine kopen
Psilocybine therapie Nederland
Psychedelic therapy
Triptherapie forum
Truffel ceremonie
Truffel therapie

Tags: , , ,