Truffel therapie schrijft over Fijne trip gehad onder begeleiding van Marcel om de helende effecten van psilocybine te onderstrepen

Truffel therapie: Fijne trip gehad onder begeleiding van Marcel

Truffel therapie deelt de berichten van triptherapie.nl U vindt het geplaatste bericht ook via de website van trip therapie

Fijne trip gehad onder begeleiding van Marcel

Ik wil Marcel bedanken en van harte aanbevelen als ‘tripsitter’ en begeleider voor een tripsessie. Ik zou Marcel omschrijven als rustig, ruimdenkend en dienstbaar. Een hele prettige energie om erbij te hebben voor, tijdens en na je trip.

Marcel neemt alle tijd vooraf om je goed te informeren, je vragen te beantwoorden en je voor te bereiden op de trip. In mijn geval thuis. 

Tijdens mijn trip was Marcel bezig met fijne stimulerende muziek en aroma’s en hield hij goed in de gaten hoe het met mij ging. Mijn trip was heel intens en vooral ook heel fijn, maar ik kon merken dat Marcel echt in dienst stond van mij en mijn trip. Hij kan heel goed aanwezig zijn op de achtergrond. Laten merken dat hij er voor je is, zonder te veel ruimte in te nemen. Meer voor als hij nodig is, of om af en toe een stimulerende vraag te stellen (die ik wel hoorde maar waarop ik meestal niet in staat was te antwoorden :).

Na afloop nam Marcel alle tijd om mij rustig bij te laten komen. Even een kop thee te zetten en heel langzaam zijn spullen bij elkaar te pakken. Hij ging pas weg toen hij er absoluut zeker van was dat ik er weer helemaal bij was.

Zoals ik al schreef; Marcel is uitermate geschikt als begeleider. Hij heeft veel ervaring, veel kennis en wat mij betreft de juiste energie om jou jouw trip te kunnen laten ervaren.

 

Het originele bericht komt van de onderstaande link

Truffel therapie: Fijne trip gehad onder begeleiding van Marcel

Een truffel therapie met psilocybine combineren met gezonde voeding, supplementen en beweging kan owrden ingezet als alternatieve en holistische behandeling tegen depressie, burn-out, stress, angst, laag zelfbeeld, sociale angst, PTSS, onzekerheid en chronische ontstekingsziekten.

 

In samenwerking met deze onze partners:

Ayahuasca
Neurotransmitter test
Psilocybine kopen
Psilocybine therapie Nederland
Psychedelic therapy
Triptherapie forum
Truffel ceremonie
Truffel therapie

Tags: , , ,