Doctor Strange en psychedelische healing via Psychedelische therapie Nederland:

Psychedelische therapie: Doctor Strange en psychedelische healing

Triptherapie: Doctor Strange en psychedelische healing

Dr. Strange psychedelische scene

Gisteren heb ik een terugkerende klant begeleid die na een kennismakende lage dosis psilocybine sessie ayahuasca had geprobeerd. Na de ayahuasca ceremonie wilde deze klant psiloflora proberen en dan de extended versie met meer samenwerkende planten voor een diepere ervaring. Tijdens de psiloflora sessie waren er veel indrukken en gebeurde er veel. De onderstaande scene leek op wat er tijdens de piek van de sessie gebeurde.

Psilocybine of LSD in de thee?

Het voelt alsof er wat genezen is

Tijdens deze psiloflora sessie voelde het voor deze persoon dat er wat genezen is terwijl er naar het hoofd werd gewezen. Wat het precies betekende kon niet in woorden uitgelegd worden. Het gebeurt vaak dat psychedelische sessies en de ervaring niet te verwoorden is en dat hoeft ook niet. Zodra we er woorden aan gaan hangen verliest het informatie omdat woorden dan slechts kaders zijn met een beperkte betekenis.

Wat is dan de genezing?

Fysieke veranderingen het brein door psychedelische sessies zijn wel te meten. De neuroplasticiteit neemt toe vanwege de verhoogde stimulering van het aanmaken van nieuwe zenuwverbindingen. Deze nieuwe verbindingen zorgen voor een veranderende prikkelgeleiding waardoor oude patronen en negatief cirkeldenken doorbroken kunnen worden.

Rechts de schematische extra verbondenheid van het brein door psilocybine

Verder lezen

Psychedelica kunnen via verschillende manieren helend werken, omdat het meerdere psychische en biochemische processen in gang zet. De verhoogde mate van neuroplasticiteit wordt mede veroorzaakt door BDNF wat vrijkomt door de 5HT2a receptor stimulatie van psychedelica.

Lees hier meer over BDNF

De stress reducerende werking van psychedelische sessies heeft op lange termijn een positief effect op BDNF en de algehele gezondheid. Stress reductie wordt vooralsnog aangeschreven op het feit dat het Default Mode Network (DMN), wat zich bezig houdt met het verleden en de toekomst, op een lager pitje komt te staan. Minder angst voor wat er komen gaat zorgt voor minder cortisol en meer zelfhelend vermogen van het lichaam.

Lees hier meer over het Default Mode Network

Het originele bericht komt van de onderstaande link

Triptherapie tegen depressie, angst, stress, burn-out en PTSS: Doctor Strange en psychedelische healing

Lees hier meer over onze psychedelische therapie in combinatie met een behandeling tegen depressie, burn-out, stress, angst, laag zelfbeeld, sociale angst, PTSS, onzekerheid en chronische ontstekingsziekten.

 

Andere namen voor psychedelische therapie: Ayahuasca, MDMA therapie, Truffel ceremonie, paddo ceremonie, psilocybine ceremonie.

 

Het originele bericht komt van de onderstaande link

Psychedelica therapie: Doctor Strange en psychedelische healing

Lees hier meer over onze psychedelische therapie in combinatie met een behandeling tegen depressie, burn-out, stress, angst, laag zelfbeeld, sociale angst, PTSS, onzekerheid en chronische ontstekingsziekten.

 

In samenwerking met deze sites:

Ayahuasca
Neurotransmitter test
Psilocybine kopen
Psilocybine therapie Nederland
Psychedelic therapy
Triptherapie forum
Truffel ceremonie
Truffel therapie

Tags: ,