Truffel ceremonie De terugkeer van psilocybine als medicijn

 De terugkeer van psilocybine als medicijn via truffel ceremonie

Truffel Ceremonie over triptherapie blog:

Bij triptherapie hebben ze geschreven over De terugkeer van psilocybine als medicijn op September 22, 2020. U kunt dit bericht hieronder lezen

Psilocybine houdende magische paddenstoelen als medicijn in het verleden

Het gebruik van natuurlijke producten als medicijn is een belangrijk gedeelte van de evolutie van de mens. Zelfs de meest geïsoleerde stammen in alle uithoeken gebruiken planten en paddenstoelen als medicinaal middel. Middels archeologie wordt ook steeds duidelijker dat bijna elke samenleving ook een psychedelische/hallucinerende planten of paddenstoelen gebruikte als medicijn of als middel om de dichterbij het geloof te komen. Wegens de wereldwijde beschikbaarheid van magische paddenstoelen en dat deze psychedelica oraal actief is, is de psilocybine-houdende paddenstoel de meest gebruikte en daarmee de meest geteste psychedelica van de oudheid.

De geschiedenis en de huidige staat van de paddo

De onderstaande YouTube video vertelt het verhaal over de geschiedenis van de magische paddenstoelen en waarom psychedelica illegaal zijn geworden. Verder wordt er ook ingegaan over de huidige staat van de onderzoeken naar de mogelijke medicinale werking van psilocybine.

De toekomst van de paddo

Dankzij de wetenschappelijke onderzoeken naar de werking, die overigens door giften worden gesponsord, worden de helende werking van van dit retro-medicijn mogelijk bevestigt. Pas na gedegen wetenschappelijk onderzoek mag je in Nederland iets pas medicijn noemen. Voor nu mag er geen claim gemaakt worden dat psilocybine een medicijn is. Wij verwachten, gezien de positieve resultaten van dit soort onderzoeken, dat per 2025 psilocybine als medicijn wordt erkend.

Blog over prognose erkenning psychedelische therapie per 2025

Een globale beweging die waarvan triptherapie.nl deel maakt is de Thank You Plant Medicine Community. Middels deze beweging willen wij wereldwijd psychedelica onder de aandacht brengen. Dankzij anekdotische bewijzen en het delen van van kennis over de helende effecten van psychelica geeft deze beweging een extra zetje in de rug van de terugkeer van psychedelica als medicijn.

Lees hier meer over onze deelname aan Thank You Plant Medicine

Officiele site Thank You Plant Medicine

Psilocybine sessies mogelijk in Nederland

In een handjevol landen, waaronder Nederland, is het legaal om psilocybine te gebruiken. Hier in Nederland gebruiken we op een legale manier psilocybine houdende magic truffels. Wij combineren de psychedelische sessie vaak met adviezen ten behoeve van de fysieke gezondhei. Als we zowel het lichaam als de geest gezond krijgen dan werken deze twee synergetisch in een positieve spiraal. Wij werken binnen de Nederlandse landsgrenzen aan huis en we komen ook langs bij vakantiehuisjes, hotels of AirBNB. Tevens kan er ook gebruik worden gemaakt van onze speciaal ingerichte locatie in Schiedam.

Service op locatie

Locatie Schiedam

Wat anderen zeggen over triptherapie

Een verhaal van een klant kan vaak meer vertellen over wat wij doen dat dat wij over onszelf schrijven.

Lees hier alle recensies van onze “klanten”

Bent u nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen?

Voordat u zich bij ons aanmeld kunt u het beste zo veel mogelijk leren over triptherapie. Triptherapie werkt namelijk het allerbeste als iemand er klaar voor is. Uiteraard staan wij voor u klaar indien u klaar bent om middels lichamelijke gezondheid en psychedelische therapie uw leven prettiger en gezonder te maken. U kunt van ons de beste persoonlijk dienstverlening verwachten die er is.

Lees hier meer over voor wie psychedelische therapie geschikt is

Klaar voor de digitale intake?

Wilt u eerst advies? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 

Het originele bericht komt van de onderstaande link

Psychedelica therapie: De terugkeer van psilocybine als medicijn

Een truffelceremonie combineren met gezonde voeding, supplementen en beweging kan owrden ingezet als alternatieve en holistische behandeling tegen depressie, burn-out, stress, angst, laag zelfbeeld, sociale angst, PTSS, onzekerheid en chronische ontstekingsziekten.

 

In samenwerking met deze onze partners:

Ayahuasca
Neurotransmitter test
Psilocybine kopen
Psilocybine therapie Nederland
Psychedelic therapy
Triptherapie forum
Truffel ceremonie
Truffel therapie

Tags: , , ,