Truffel ceremonie De politiek rondom MDMA

 De politiek rondom MDMA via truffel ceremonie

Legaliseren, regulieren of een compleet verbod handhaven?

De landelijke politiek is er nog niet uit en de politieke partijen in Amsterdam debatteren nu of MDMA gereguleerd dient te worden. Regulering zou kunnen zorgen voor veiliger gebruik, maar volgens tegenstanders kan het daardoor ook het gebruik verhogen. De mogelijke schade per persoon wordt kleiner maar absolute getallen misschien hoger. Bekijk de discussie over MDMA hieronder.

Medicinale MDMA

Vanwege de vele positieve onderzoeksresultaten waarbij MDMA als therapeutisch hulpmiddel wordt gebruikt zullen diverse landen overgaan tot regulering. Wij verwachten dat de Verenigde Staten van Amerika MDMA zal gaan classificeren als medicatie waardoor het alleen op voorschrift beschikbaar zal worden. Nederlands zal waarschijnlijk later hierin meegaan om MDMA geassisteerde trauma/PTSS behandelingen toe te staan.

Huidige wetgeving rondom MDMA

Momenteel is MDMA nog illegaal. Als je benieuwd bent hoe snel MDMA gelegaliseerd gaat worden kan de volgende pagina meer informatie verschaffen.

MDMA en wetgeving

Het originele bericht komt van de onderstaande link

MDMA therapie: De politiek rondom MDMA

In samenwerking met Psilocybine therapie Nederland hebben wij dit bericht geplaatst om u beter van dienst te kunnen zijn op gebied van truffel en paddo ceremonies

De politiek rondom MDMA

 

Het originele bericht komt van de onderstaande link

Psychedelica therapie: De politiek rondom MDMA

Een truffelceremonie combineren met gezonde voeding, supplementen en beweging kan owrden ingezet als alternatieve en holistische behandeling tegen depressie, burn-out, stress, angst, laag zelfbeeld, sociale angst, PTSS, onzekerheid en chronische ontstekingsziekten.

 

In samenwerking met deze onze partners:

Ayahuasca
Neurotransmitter test
Psilocybine kopen
Psilocybine therapie Nederland
Psychedelic therapy
Triptherapie forum
Truffel ceremonie
Truffel therapie

Tags: , , ,