Truffel therapie schrijft over Bad trip voorkomen om de helende effecten van psilocybine te onderstrepen

Truffel therapie: Bad trip voorkomen

Truffel therapie deelt de berichten van triptherapie.nl U vindt het geplaatste bericht ook via de website van trip therapie

Bad trip voorkomen

Bad trip voorkomen

Een bad trip voorkomen door een goede set en setting is wat iedere kenner aanbeveelt. Wat een hoop mensen niet weten is dat het gehalte glutamaat in de hippocampus een significante rol speelt bij de psychedelische ervaring  en of mensen dus een bad of good trip beleven.

Het is dus raadzaam om de neurochemie vooraf al in balans te krijgen zodat de Psilocybine sessie een groter positieve uitwerking heeft.

Lees hier meer over glutamaat en bad trips

 

 

Wij helpen graag

Het is een grote passie om de verbanden tussen psychologie en gezondheid middels een biochemische manier te begrijpen en mensen te helpen. Het is anders dan wat de standaard aanpak in de psychologie inhoudt, we zijn namelijk veel meer dan alleen onze psyche en daarom willen we een totaalaanpak hanteren om zo de resultaten te maximaliseren. Wil jij ook de holistische aanpak die we via triptherapie aanbieden proberen? Wij staan voor u klaar.

Lees hier meer over de werkwijze bij triptherapie

 

Het originele bericht komt van de onderstaande link

Truffel therapie: Bad trip voorkomen

Een truffel therapie met psilocybine combineren met gezonde voeding, supplementen en beweging kan owrden ingezet als alternatieve en holistische behandeling tegen depressie, burn-out, stress, angst, laag zelfbeeld, sociale angst, PTSS, onzekerheid en chronische ontstekingsziekten.

 

In samenwerking met deze onze partners:

Ayahuasca
Neurotransmitter test
Psilocybine kopen
Psilocybine therapie Nederland
Psychedelic therapy
Triptherapie forum
Truffel ceremonie
Truffel therapie

Tags: , , ,