Truffel therapie schrijft over Voorbij het ego met psychedelica om de helende effecten van psilocybine te onderstrepen

Truffel therapie: Voorbij het ego met psychedelica

Truffel therapie deelt de berichten van triptherapie.nl U vindt het geplaatste bericht ook via de website van trip therapie

Voorbij het ego met psychedelica

Het bewustzijn

Mensen bestaan uit zo 60 biljoen cellen. Dat is dus 60.000.000.000.000 en dan hebben we het nog iet over de 10.000 soorten bacteriën met hun eigen populatie. Als deze cellen zijn levende fabriekjes op zich die samen werken. Een aantal van deze cellen zijn de hersencellen. Deze hersencellen werken samen met de andere cellen in het lichaam. De specifieke configuratie van het brein bevat processen die ons laten geloven dat we iets om iemand zijn.

Bekijk deze YouTube video voor meer uitleg

Bewustzijn maakt het leven bijzonder (moeilijk)

Dat we begrijpen dat we bestaan geeft ons in normale omstandigheden iets extra’s in het leven. Deze extra’s zijn plezier, een doel van het leven vinden en nog andere zaken die je positief kan noemen. Het is dus heel anders dan als een robot zijn en alleen je leven uitzitten zonder door te hebben dat je bestaat. Toch kan het besef dat we zelf bestaan ons ook laten inzien dat we het niet leuk hebben. Soms is het onze ego, het stemmetje in ons hoofd, die ons vertelt dat we ons zorgen moeten maken. Soms terecht, maar vaker niet terecht. Maar we zijn gelukkig meer dan alleen dat stemmetje in ons hoofd.

Bekijk deze Youtube video voor meer uitleg over de ego.

Ego death door psychedelica kan helpen

Bij meditatie en psychedelische ceremonies kan er verder worden gegaan dan de zelfdestructieve gedachten van de ego. Zelfs als het ego heel sterk is zal dankzij een hoge dosis psychedelica de ego death intreden. Deze hoge dosering kan bij zelfdestructieve gedachten een uitkomst bieden en een reset om ander te denken.

Bent u benieuwd naar de ego death als behandeling? Lees dan meer over dit onderwerp via de volgende link:

Ego death als behandeling

 

Het originele bericht komt van de onderstaande link

Truffel therapie: Voorbij het ego met psychedelica

Een truffel therapie met psilocybine combineren met gezonde voeding, supplementen en beweging kan owrden ingezet als alternatieve en holistische behandeling tegen depressie, burn-out, stress, angst, laag zelfbeeld, sociale angst, PTSS, onzekerheid en chronische ontstekingsziekten.

 

In samenwerking met deze onze partners:

Ayahuasca
Neurotransmitter test
Psilocybine kopen
Psilocybine therapie Nederland
Psychedelic therapy
Triptherapie forum
Truffel ceremonie
Truffel therapie

Tags: , , ,