Truffel ceremonie Truffeltrip level 3-4

 Truffeltrip level 3-4 via truffel ceremonie

Ik heb in december een truffeltherapie thuis gehad van Marcel, het is me ontzettend goed bevallen. Ik had prachtige visualisaties van mijn omgeving, en als ik mn ogen sloot zat ik weer in een hele andere wereld. 

De aromatherapie en perfecte muziek maakte het een hele fijne trip en Marcel zat er rustig bij en stelde zo nu en dan wat vragen. 

ik had last van depressieve klachten en die zijn daarna zoveelste minder geworden, ik ben meer gaan sporten, eet gezonder en bewuster, mediteer en ben veel actiever. 

ik ga zeker nog een keer een truffeltherapie doen, al ben ik ook wel benieuwd naar die andere optie🤔

het heeft mijn leven veranderd, ik kan het niet aan genoeg mensen vertellen. Ze vragen altijd of ik aandelen heb😂😂

 

Het originele bericht komt van de onderstaande link

Psychedelica therapie: Truffeltrip level 3-4

Een truffelceremonie combineren met gezonde voeding, supplementen en beweging kan owrden ingezet als alternatieve en holistische behandeling tegen depressie, burn-out, stress, angst, laag zelfbeeld, sociale angst, PTSS, onzekerheid en chronische ontstekingsziekten.

 

In samenwerking met deze onze partners:

Ayahuasca
Neurotransmitter test
Psilocybine kopen
Psilocybine therapie Nederland
Psychedelic therapy
Triptherapie forum
Truffel ceremonie
Truffel therapie

Tags: , , ,