Truffel therapie schrijft over Truffel ceremonie tegen verlatingsangst om de helende effecten van psilocybine te onderstrepen

Truffel therapie: Truffel ceremonie tegen verlatingsangst

Truffel therapie deelt de berichten van triptherapie.nl U vindt het geplaatste bericht ook via de website van trip therapie

Truffel ceremonie tegen verlatingsangst

Truffel ceremonie tegen verlatingsangst

 

Een truffel ceremonie wordt soms ook wel ingezet om bindingsangst en verlatingsangst beter te begrijpen en er iets aan te doen. Zo’n truffel sessie kan er voor zorgen dat bepaalde emotionale blokkades worden opengebroken en de inzichten helpen om vrijer te kunnen leven.

De voorbereiding speelt een grote rol

Middels persoonlijke adviezen om de neurochemie te verbeteren en het geven van informatie over hoe de doelen bereikt kunnen worden, kan de psychedelische truffel ceremonie beter werken. Een truffel ceremonie tegen verlatingsangst begint met een voorbereiding van circa 2 weken.

 

Aanmelden voor een truffel sessie?

Via de onderstaande link kan je de intake invullen en op basis hiervan krijg je adviezen over de dosering en de eventuele voorbereiding.

Intake truffel ceremonie

 

Het originele bericht komt van de onderstaande link

Truffel therapie: Truffel ceremonie tegen verlatingsangst

Een truffel therapie met psilocybine combineren met gezonde voeding, supplementen en beweging kan owrden ingezet als alternatieve en holistische behandeling tegen depressie, burn-out, stress, angst, laag zelfbeeld, sociale angst, PTSS, onzekerheid en chronische ontstekingsziekten.

 

In samenwerking met deze onze partners:

Ayahuasca
Neurotransmitter test
Psilocybine kopen
Psilocybine therapie Nederland
Psychedelic therapy
Triptherapie forum
Truffel ceremonie
Truffel therapie

Tags: , , ,