Truffel ceremonie Truffel ceremonie als reset

 Truffel ceremonie als reset via truffel ceremonie

Truffel Ceremonie over triptherapie blog:

Bij triptherapie hebben ze geschreven over Truffel ceremonie als reset op March 29, 2021. U kunt dit bericht hieronder lezen

Truffel groepsceremonie

Voor de komende truffel ceremonie voor open groepen van aanstaande zaterdag hebben we het thema ‘reset’ gekozen. Het thema reset past goed bij psychedelica en in deze blog beschrijven we waarom we voor dit thema hebben gekozen en wat er gedaan kan worden aan voorbereiding om het thema sterker te laten doorwerken tijdens de truffel ceremonie.

Bekijk hier de open groep truffel ceremonies

Psychedelica en reset

Middels de volgende video’s willen we graag laten zien dat psychedelica, waaronder psilocybine, een reset kan geven en patronen kan veranderen.

en

Hoe kan psilocybine jou helpen bij de reset?

Buiten de fysieke veranderingen in het brein tijdens een psilocybine sessie of truffel ceremonie kan je jezelf ook voorbereiden op de reset. Het is goed om te onderzoeken wat je wilt resetten en wat je daarmee wilt bereiken. Het veranderen van gedrag en oude patronen vervangen werkt veel beter als je al van te voren onderzoekt wat voor nieuwe patronen je wilt aanleren. Zo is de kans lager dat je terugvalt in het oude patroon. Stel jezelf dus altijd de vraag wie je wilt zijn na zo’n truffel ceremonie en wat je wilt bereiken in het leven. Gebuik hiervoor altijd positieve verwoording.

Denk ook aan je gezondheid

Een belangrijk onderwerp bij elke reset is gezondheid. Bedenk bij elke reset ook wat je voor je gezondheid kan doen aangezien een gezond lichaam zorgt voor een sterkere reset en daadkracht om nieuwe dingen aan te gaan. Rust, beweging, voeding, meditatie, sociale interactie en alle andere gezonde bezigheden helpen je verder om jezelf te ondersteunen bij je doelen en je steeds daadkrachtiger te maken. Laten we de reset gebruiken om zowel fysiek als mentaal sterker te worden om zo de ware potentie van het leven eruit te halen.

Leessuggesties

Wil je meer leren over hoe de reset door psychedelica precies werkt? Het Default Mode Network speelt een grote rol in dit verhaal. Duik dieper in de materie door de volgende blog ook te lezen.

Informatie over het Default Mode Network

Verschillende manieren waarop psychedelica positief werkt

Minder ego en meer leven met psychedelica

 

Het originele bericht komt van de onderstaande link

Psychedelica therapie: Truffel ceremonie als reset

Een truffelceremonie combineren met gezonde voeding, supplementen en beweging kan owrden ingezet als alternatieve en holistische behandeling tegen depressie, burn-out, stress, angst, laag zelfbeeld, sociale angst, PTSS, onzekerheid en chronische ontstekingsziekten.

 

In samenwerking met deze onze partners:

Ayahuasca
Neurotransmitter test
Psilocybine kopen
Psilocybine therapie Nederland
Psychedelic therapy
Triptherapie forum
Truffel ceremonie
Truffel therapie

Tags: , , ,