Via triptherapie:

Triptherapie: Tripsitter truffels

Een tripsitter inhuren voor jouw truffel sessie?

Zoek jij een zeer ervaren tripsitter die al meer dan 1300 trips heeft begeleid en zelf ook ruim ervaring heeft met magic truffels, paddo’s en wat andere soorten psychedelica? Je bent hier dan op de juiste plek. Ik ben Marcel en ik ben de oprichter van Triptherapie en ben via triptherapie zo’n 4 jaar werkzaam nadat ik daarvoor meerdere jaren ervaring heb opgedaan. Zelf heb ik meer dan 100 keer psychedelica gebruikt voor persoonlijke groei, maar ook voor het onderzoeken hoe je het beste een truffel sessie kan begeleiden, welke muziek er gebruikt kan worden en nog veel meer zaken om psychedelica in te kunnen zetten tijdens een therapeutische sessie.

Wat voor tripsitter zoek je?

Wil je een psychedelische trip met een tripsitter voor enkel de fysieke veiligheid of wil je misschien een spirituele trip? Grijp je een trip met truffels aan om jezelf te helen? Verschillende doelstellingen hebben verschillende voorbereiding en sessies nodig. Je kan je door mij laten adviseren nadat je de intake via de website hebt ingevuld. Op basis van de intake zal je ook later op maat gemaakt advies krijgen om jouw neurochemie te verbeteren zodat de psychedelische sessie en je gemoedstoestandverandering beter uit de verf komt.

Start de intake

Meer weten over Marcel als tripsitter?

Ik kan een hoop over mijzelf schrijven, maar de woorden van mijn klanten zeggen misschien wel meer. Wat ik vaak hoor is dat klanten mijn kennis over psychedelica en de biochemie waarderen en het ze vertrouwen geeft. Verder wordt mijn rustige energie wel eens benoemd en vinden klanten de filosofische gesprekken interessant. Bekijk de recensies voor een beter beeld over mij als tripsitter.

Recensies tripsitter Marcel

Contact

Tegenwoordig is chatten via chat apps zoals Whatsapp en Telegram het makkelijkste om snel contact te hebben. Het telefoonnummer dat wij voor deze chat apps gebruiken is +31640898455.

Mailen kan met marcel@triptherapie.nl

 

Het originele bericht komt van de onderstaande link

Triptherapie tegen depressie, angst, stress, burn-out en PTSS: Tripsitter truffels

Lees hier meer over onze psychedelische therapie in combinatie met een behandeling tegen depressie, burn-out, stress, angst, laag zelfbeeld, sociale angst, PTSS, onzekerheid en chronische ontstekingsziekten.

 

In samenwerking met deze sites:

Ayahuasca
Neurotransmitter test
Psilocybine kopen
Psilocybine therapie Nederland
Psychedelic therapy
Psychedelische therapie Nederland
Truffel ceremonie
Truffel therapie

Tags: , , , ,