Tripsitter Eindhoven via Psychedelische therapie Nederland:

Psychedelische therapie: Tripsitter Eindhoven

Loes en Ronald als tripsitters

Voor de regio Eindhoven hebben we twee tripsitters die zowel werken met psilocybine als MDMA. Je kunt dus kiezen uit een vrouwelijke of mannelijke tripsitter. Loes woont een paar km ten Noorden van Eindhoven in Son en Ronald woont in Valkenswaard. Je kunt meer over onze tripsitters lezen via de volgende pagina’s:

Loes | Ronald

Ook buiten Eindhoven

Naast Eindhoven komen we voor psychedelische sessies in het hele land op huisbezoek. Ons team van begeleiders hebben allen een andere woonplaats en werkgebied. Zo kunnen we bijna overal in Nederland een tripsitter voor je aanbieden. Wil je een overzicht van ons personeel? Meer info via de link:

Onze werkwijze?

  1. Aanmelding en Planning: Voordat de reis begint, zullen we een uitgebreide consultatie met je houden om je doelen, verwachtingen en eventuele medische geschiedenis te begrijpen. We zullen ook een reisplan opstellen dat is afgestemd op jouw behoeften.
  2. Reiservaring: Tijdens de reis zal een ervaren tripsitter aanwezig zijn om je te begeleiden en te ondersteunen. De tripsitter zal ervoor zorgen dat je je veilig en comfortabel voelt terwijl je de diepten van je bewustzijn verkent.
  3. Integratie-ondersteuning: Na de reis bieden we integratie-ondersteuning om je te helpen de inzichten en ervaringen in je dagelijks leven te integreren. Dit is een essentieel onderdeel van het maximaliseren van de voordelen van de reis.

Klaar voor jouw psychedelische sessie?

Als je klaar bent om de diepten van je bewustzijn te verkennen, persoonlijke groei te bevorderen en nieuwe perspectieven te ontdekken, staan wij klaar om je te begeleiden. Om te toetsen of psychedelica veilig voor jou te gebruiken zijn, vragen we je de intake in te vullen via de onderstaande link.

Intake voor psychedelische trip

 

Het originele bericht komt van de onderstaande link

Psychedelica therapie: Tripsitter Eindhoven

Lees hier meer over onze psychedelische therapie in combinatie met een behandeling tegen depressie, burn-out, stress, angst, laag zelfbeeld, sociale angst, PTSS, onzekerheid en chronische ontstekingsziekten.

 

In samenwerking met deze sites:

Ayahuasca
Neurotransmitter test
Psilocybine kopen
Psilocybine therapie Nederland
Psychedelic therapy
Triptherapie forum
Truffel ceremonie
Truffel therapie

Tags: ,