Truffel therapie schrijft over Service op locatie om de helende effecten van psilocybine te onderstrepen

Truffel therapie: Service op locatie

Truffel therapie deelt de berichten van triptherapie.nl U vindt het geplaatste bericht ook via de website van trip therapie

Service op locatie

https://triptherapie.nl/wp-content/uploads/2019/01/cropped-logo-32×32.png

Nederland is onze werkplek

Vanwege onze aan huis service kunnen wij u overal in Nederland van dienst zijn. Zo kunnen wij individuele en groepsceremonies ter plekke opzetten en begeleiden. U kunt dus gebruik maken van uw eigen woning, een woning van bekenden, een Airbnb woning of zelfs een kamer van een hotel.

Aan huis

Voor de meeste klanten die een individuele of kleinschalige ceremonie met bekenden aanvragen wordt deze optie het meeste gekozen. De kosten zijn lager omdat er niet gehuurd dient te worden. Andere voordelen die worden ervaren zijn met name de rust en het gemak van het niet hoeven te reizen. Vooral na de psychedelische ceremonie is het niet hoeven te reizen een pluspunt. Voor velen is het ook prettig om in een eigen vertrouwde omgeving een psychedelische ceremonie te doen. Alles wat rust brengt zorgt namelijk voor een betere psychedelische reis.

Airbnb

De populariteit van Airbnb is de laatste jaren flink gestegen. Airbnb wordt door onze klanten steeds vaker gebruikt. Vooral onze klanten vanuit het buitenland maken gebruik van Airbnb en laten ons daar langskomen. De voordelen zijn dat men na de ceremonie gewoon kan blijven overnachten en dat er altijd wel iets te vinden is ongeacht de grootte van een groep.

Hotels

Zelf een hotel boeken en daar de ceremonie in de hotelkamer laten plaatsvinden is ook een optie. Dit wordt minder gedaan dan de voorgaande opties. Hotelkamers zijn doorgaans geschikt voor 1 a 2 personen tegelijk.

Onze beschikbaarheid

U kunt via onderstaande module bekijken wat onze huidige beschikbaarheid is en eventueel een datum reserveren. Zo kunt u rekening houden met onze beschikbaarheid terwijl u een boeking kunt doen indien dat nog nodig is.

Laden...

Reisafstand en parkeerkosten

Om de voorrijkosten te beperken kunt u het beste in onze omgeving iets boeken. Wij bereken 25 cent per gereden km (50 cent per km enkele reis) vanaf postcode 1974NK. Locaties in of rondom IJmuiden, Haarlem, Amsterdam en Alkmaar zijn dus goedkoper. Eventuele parkeerkosten worden doorberekend aan de klant.

Beste gebied om een AIrbnb of hotel te boeken voor triptherapie

Zelf langskomen

U kunt gebruik maken van de Psychedelic Loft te Schiedam. Bij deze ruimte is de overnachting en de psychedelische ceremonie inbegrepen. De optimale grootte van de groep voor deze mooie ruimte in Schiedam is tussen de 3 en 6 personen.

Lees hier meer over de Psychedelic Loft in Schiedam

Prijzen psychedelische ceremonie

De prijzen van onze verschillende diensten kunt u inzien via de volgende link.

Prijzen Triptherapie 2020

Heeft u vragen?

Indien u vragen heeft kunt u contact met ons opnemen. Via de volgende link kunt u via meerdere manieren contact met ons opnemen.

Contact opnemen

 

Het originele bericht komt van de onderstaande link

Truffel therapie: Service op locatie

Een truffel therapie met psilocybine combineren met gezonde voeding, supplementen en beweging kan owrden ingezet als alternatieve en holistische behandeling tegen depressie, burn-out, stress, angst, laag zelfbeeld, sociale angst, PTSS, onzekerheid en chronische ontstekingsziekten.

 

In samenwerking met deze onze partners:

Ayahuasca
Neurotransmitter test
Psilocybine kopen
Psilocybine therapie Nederland
Psychedelic therapy
Triptherapie forum
Truffel ceremonie
Truffel therapie

Tags: , , ,