Via triptherapie:

Triptherapie: Prestatiegerichte samenleving maakt ongelukkig

Externe prestatiedruk

Veel mensen gaan gebukt onder prestatiedruk. Druk vanuit de ouders, werkgevers, de maatschappij. De maatschappij waarin we leven is ook prestatie gericht. Kijk alleen maar naar onze schoolsystemen. Maar wat doet dit eigenlijk met de creativiteit van een kind? Wat doet dit eigenlijk met het eigenwaarde van een kind? En hoe werkt deze druk in de loop van je leven door? Vaak zorgt het ervoor dat mensen te ver gaan. Over hun eigen grenzen heen gaan.  Maar ben je nu echt een beter mens als je meer presteert? Met presteren is natuurlijk niets mis. Als je het maar doet vanuit je eigen behoeftes. Sta je wel een stil waarom je de dingen doet? Maken deze dingen je gelukkig? Het onderstaande Filmpje geeft heel goed weer wat prestatiedruk doet met mensen. Het geeft het heel mooi weer dat je dingen moet doen waar je levensenergie van krijgt!

Prestatiegerichte samenleving maakt ongelukkig

Er komen steeds meer geluiden over dat depressie niet alleen een ontstekingsziekte is, maar ook een samenlevingsziekte. Soms is het ook beiden tegelijk.

Alike video

Alike is een korte video op Youtube die ingaat op dit onderwerp en is hier te bekijken.

 

Het originele bericht komt van de onderstaande link

Triptherapie tegen depressie, angst, stress, burn-out en PTSS: Prestatiegerichte samenleving maakt ongelukkig

Lees hier meer over onze psychedelische therapie in combinatie met een behandeling tegen depressie, burn-out, stress, angst, laag zelfbeeld, sociale angst, PTSS, onzekerheid en chronische ontstekingsziekten.

 

In samenwerking met deze sites:

Ayahuasca
Neurotransmitter test
Psilocybine kopen
Psilocybine therapie Nederland
Psychedelic therapy
Psychedelische therapie Nederland
Truffel ceremonie
Truffel therapie

Tags: , , , ,