Truffel ceremonie MDMA therapie Limburg

 MDMA therapie Limburg via truffel ceremonie

MDMA sessie in de provincie Limburg

Voor personen in Limburg die een MDMA sessie als therapie willen doen komen er steeds meer mogelijkheden. Vanaf november 2023 is het mogelijk om een MDMA sessie te doen in Limburg (Nederland) met onze vrouwelijke collega Nathalie. Nathalie woont in Roermond (Limburg) en kan de sessies in Nederlands, Duits of Engels geven. Lees meer over Nathalie via de onderstaande link.

MDMA sessies alleen mogelijk in Nederland

Vooralsnog is het alleen mogelijk om op Nederlands grondgebied op een legale manier een MDMA sessie te doen. In Nederland is het toegestaan om een legaal alternatief van MDMA gebruiken terwijl de sessie niet wordt aangemerkt als medische behandeling. Dit heeft te maken met de Geneesmiddelen- en Opiumwet en hoe deze wetten dit soort sessies en middelen aanschouwd. Voor personen uit Duitsland, België of andere Europese landen is het dus wel mogelijk om in Nederland deze sessies te doen, waaronder dus in Limburg.

Hoe MDMA therapie werkt

De onderstaande video over MDMA geassisteerde therapie geeft een redelijk goed beeld waarom de empathische eigenschappen goed samen gaan met therapeutische sessies. Trauma en PTSS hoeft volgens de video namelijk geen gevangenis te zijn.

De juiste band met de MDMA therapeut

Voor de werkzaamheid van de MDMA sessies is het van belang je op je gemak en veilig te voelen bij de therapeut. Mede hierom hebben we meerdere ervaren begeleiders die kunnen werken met MDMA. Deze begeleiders wonen verspreid over Nederland en hebben elk een eigen vakgebied. Mocht jouw favoriete begeleider niet werken in jouw omgeving dan zou je er ook voor kunnen kiezen om naar diegene in de buurt te komen. Hieronder kan je zien uit wie je nog meer kunt kiezen.

Meer informatie over MDMA therapie

Hoe de MDMA therapie werkt en wanneer je wel of niet een sessie kunt, is te lezen via de onderstaande knoppen. Er zijn namelijk een aantal combinaties van medicijnen en aandoeningen die niet samen kunnen met MDMA.

 

Het originele bericht komt van de onderstaande link

Psychedelica therapie: MDMA therapie Limburg

Tags: , , ,