Hoog gedoseerde truffel ceremonie via Psychedelische therapie Nederland:

Psychedelische therapie: Hoog gedoseerde truffel ceremonie

Ego death?

Een hoge dosering psychedelica zoals psilocybine uit magic mushrooms of magic truffels kan zorgen voor het vervagen van de ego. Bij de hogere doseringen kan het geheel verliezen van de zelfindentiteit gebeuren en men noem dit de egodood of ego death. De ego death kan een transformerende werking hebben en valt soms moeilijk uit te leggen. Bekijk de onderstaande video voor een degelijke uitleg over de ego death.

Hoe doseren wij?

Als je voor het eerst een sessie via ons doet dan mikken we vaak op een medium dosering. Angstige personen beginnen vaak met een lagere dosering. Na het eerste uur van zo’n psychedelische sessie kunnen we dosering een niveau omhoog doen mits dat handig is om te doen. Dit hangt af van hoe de persoon in kwestie er voor open staat en wat wij denken wat deze persoon aankan. Zo kan zo’n eerste sessie al een hoge dosering worden indien alles soepel gaat. Soms komen klanten ook terug voor een tweede sessie waarbij het vertrouwen al hoger is en we meteen hoger kunnen inzetten.

High dose truffel ceremonie

Heb je al ervaring en/of ga je met vol vertrouwen een hoge dosering aan? Wij kunnen je helpen met voorbereiden, de truffel ceremonie organiseren en zorgen voor de integratie. Meer informatie via triptherapie:

High dose truffel ceremonie

 

Het originele bericht komt van de onderstaande link

Psychedelica therapie: Hoog gedoseerde truffel ceremonie

Lees hier meer over onze psychedelische therapie in combinatie met een behandeling tegen depressie, burn-out, stress, angst, laag zelfbeeld, sociale angst, PTSS, onzekerheid en chronische ontstekingsziekten.

 

In samenwerking met deze sites:

Ayahuasca
Neurotransmitter test
Psilocybine kopen
Psilocybine therapie Nederland
Psychedelic therapy
Triptherapie forum
Truffel ceremonie
Truffel therapie

Tags: ,