Truffel therapie schrijft over Guided tripping Amsterdam om de helende effecten van psilocybine te onderstrepen

Truffel therapie: Guided tripping Amsterdam

Truffel therapie deelt de berichten van triptherapie.nl U vindt het geplaatste bericht ook via de website van trip therapie

Guided tripping Amsterdam

Guided tripping Amsterdam

Gisteren heb ik wederom een trip begeleid in Amsterdam en dit keer bij diegene thuis. De meeste van de trips waarbij ik als tripsitter ingehuurd zijn individuele truffel ceremonies. Ik zorg als tripsitter voor een individuele truffel ceremonie voor de psychedelica en voor een persoonlijk plan. Het persoonlijk plan kan ook gaan over voeding, beweging en supplementen om de resultaten te bevorderen.

Tevreden klanten is waar het om gaat

Tevreden klanten geven het werk zo veel voldoening. De dame van gisteren was heel blij met het resultaat en via Whatsapp heeft ze me dat laten weten. Ondanks (of juist vanwege) de vele tranen hebben we veel succes samen geboekt met een hoop inzichten die pas laat tijdens de trip ontstonden.

https://paddotherapie.nl/wp-content/uploads/2020/01/SmartSelect_20200106-204040_WhatsApp.jpg

Recensies over tripsitten

Niet iedereen schrijft een recensie. Toch worden recensies super gewaardeerd. Wil je weten wat anderen klanten schijven?

Lees hier alle recensies over guided tripping via triptherapie

 

Het originele bericht komt van de onderstaande link

Truffel therapie: Guided tripping Amsterdam

Een truffel therapie met psilocybine combineren met gezonde voeding, supplementen en beweging kan owrden ingezet als alternatieve en holistische behandeling tegen depressie, burn-out, stress, angst, laag zelfbeeld, sociale angst, PTSS, onzekerheid en chronische ontstekingsziekten.

 

In samenwerking met deze onze partners:

Ayahuasca
Neurotransmitter test
Psilocybine kopen
Psilocybine therapie Nederland
Psychedelic therapy
Triptherapie forum
Truffel ceremonie
Truffel therapie

Tags: , , ,