Truffel therapie schrijft over Deelnemen aan een truffel ceremonie om de helende effecten van psilocybine te onderstrepen

Truffel therapie: Deelnemen aan een truffel ceremonie

Meedoen met een truffel ceremonie?

Je hebt eerder gehoord over truffel ceremonies en je wilt graag deelnemen aan een truffel ceremonie. Bij triptherapie organiseren we truffel ceremonies met elk een eigen thema. Zo’n thema kan je ook gebruiken om naast je eigen doelstellingen nieuwe inzichten te verwerven. Wij geven namelijk tijdens de voorbereiding wat extra tips om van het thema gebruikt te maken.

Truffel ceremonie op verschillende datums

De volgende truffel ceremonies hebben allemaal een prijs van 300 euro en alle doseringen zijn mogelijk. Op basis van de intake en wat je zelf ziet zitten kunnen we een dosering kiezen die bij je past. Alle onderstaande truffel ceremonies vinden plaats in de Psychedelic Loft te Schiedam en zijn inclusief persoonlijke tips ter voorbereiding, eventuele overnachting, nagesprek. eten en drinken. De starttijd van een ceremonie ligt op 15:00 uur en duurt tot circa 23:00 uur.

30 april 2022 – Verbondenheid – truffel ceremonie

28 mei 2022 – Verbondenheid – truffel ceremonie

25 juni 2022 – Reset – truffel ceremonie

30 juli 2022 – Reset – truffel ceremonie

Deelnemen aan open truffel ceremonie

Het is reeds mogelijk om te reserveren voor een truffel ceremonie. Indien de online intake nog niet ingevuld is, kan je dat doen via de onderstaande link. Geef dan bij het veld: ‘Geef hier aan welke zaken nog meer van belang kunnen zijn’ aan dat het voor een open truffel ceremonie bedoeld is. Is de intake reeds ingevuld of heb je andere vragen? Neem dan contact met ons op.

Intake triptherapie | Contactpagina

 

Het originele bericht komt van de onderstaande link

Truffel therapie: Deelnemen aan een truffel ceremonie

Een truffel therapie met psilocybine combineren met gezonde voeding, supplementen en beweging kan owrden ingezet als alternatieve en holistische behandeling tegen depressie, burn-out, stress, angst, laag zelfbeeld, sociale angst, PTSS, onzekerheid en chronische ontstekingsziekten.

 

In samenwerking met deze onze partners:

Ayahuasca
Neurotransmitter test
Psilocybine kopen
Psilocybine therapie Nederland
Psychedelic therapy
Triptherapie forum
Truffel ceremonie
Truffel therapie

Tags: , , ,