Truffel ceremonie De spirituele truffel ceremonie

 De spirituele truffel ceremonie via truffel ceremonie

Spiritualiteit en psychedelica

Steeds vaker wordt psychedelica gebruikt om een spirituele belevenis mee te maken. De reden hiervan is dat een hogere dosering van bijvoorbeeld psilocybine, LSD of DMT de ego op een lager pitje zet of de ego geheel uit kan zetten (ego-death). In deze staat met geen tot weinig ego lossen we op in het alles (the divine). Voor vele mensen wordt dit omschreven als een spirituele ervaring en deze ervaring is dan ook zeer moeilijk te verwoorden.

Wat is spiritualiteit?

Iedereen zal een ander antwoord geven op deze vraag. Zoals eerder vermeldt is het vaak niet in woorden te omschrijven omdat het gaat om de ervaring. Vaak wordt de vraag gesteld: “wie ben ik”? Wie zijn we dan echt? Hoe is het om jou te zijn en wat zorgt er voor dat jij jij bent? Een hoop mensen komen dichter bij hun eigen waarheid door ervaren van een truffel ceremonie met spirituele voorbereiding.

De truffel ceremonie als bruggetje naar het spirituele

Een hoop mensen ondergaan een truffel ceremonie voor de helende eigenschappen van zo’n belevenis. Wij merken dat als deze personen nogmaals zo’n sessie bijwonen en dan een hogere dosering kiezen dat zij vaak verbinding maken met het spirituele. Met andere woorden komt het onderbewuste en/of bewuste geloof omhoog in een voelbare en zichtbare vorm. De truffel ceremonie met een hogere dosering paddo’s of magische truffels zijn dan ook geschikt voor de helende en spirituele effecten.

Waar kan je een truffel ceremonie bijwonen?

Vanwege onze aan huis service kunnen wij u overal in Nederland van dienst zijn. Zo kunnen wij individuele en groepsceremonies ter plekke opzetten en begeleiden. U kunt dus gebruik maken van uw eigen woning, een woning van bekenden, een Airbnb woning of zelfs een kamer van een hotel.

Aan huis

Voor de meeste klanten die een individuele of kleinschalige ceremonie met bekenden aanvragen wordt deze optie het meeste gekozen. De kosten zijn lager omdat er niet gehuurd dient te worden. Andere voordelen die worden ervaren zijn met name de rust en het gemak van het niet hoeven te reizen. Vooral na de psychedelische ceremonie is het niet hoeven te reizen een pluspunt. Voor velen is het ook prettig om in een eigen vertrouwde omgeving een psychedelische ceremonie te doen. Alles wat rust brengt zorgt namelijk voor een betere psychedelische reis.

Airbnb

De populariteit van Airbnb is de laatste jaren flink gestegen. Airbnb wordt door onze klanten steeds vaker gebruikt. Vooral onze klanten vanuit het buitenland maken gebruik van Airbnb en laten ons daar langskomen. De voordelen zijn dat men na de ceremonie gewoon kan blijven overnachten en dat er altijd wel iets te vinden is ongeacht de grootte van een groep.

Hotels

Zelf een hotel boeken en daar de ceremonie in de hotelkamer laten plaatsvinden is ook een optie. Dit wordt minder gedaan dan de voorgaande opties. Hotelkamers zijn doorgaans geschikt voor 1 a 2 personen tegelijk.

Psychedelische Loft Schiedam

Deze week wordt er ook gebruik gemaakt van de Psychedelic Loft in Schiedam. Deze ruimte is speciaal ingericht voor psychedelische therapie voor 1-6 personen

Lees hier meer over de Psychedelic Loft te Schiedam

Deelnemen aan een groep truffel ceremonie

Deelnemen aan een truffel ceremonie met een spirituele of helend karakter kan dus met je zelf samengestelde groep of je kan deelnemen aan een open groep met onbekenden. Bekijk welke ceremonies beschikbaar zijn via de volgende link:

 

Het originele bericht komt van de onderstaande link

Psychedelica therapie: De spirituele truffel ceremonie

Een truffelceremonie combineren met gezonde voeding, supplementen en beweging kan owrden ingezet als alternatieve en holistische behandeling tegen depressie, burn-out, stress, angst, laag zelfbeeld, sociale angst, PTSS, onzekerheid en chronische ontstekingsziekten.

 

In samenwerking met deze onze partners:

Ayahuasca
Neurotransmitter test
Psilocybine kopen
Psilocybine therapie Nederland
Psychedelic therapy
Triptherapie forum
Truffel ceremonie
Truffel therapie

Tags: , , ,