Truffel ceremonie 2 op 1 truffelsessie

 2 op 1 truffelsessie via truffel ceremonie

Triptherapie: 2 op 1 truffelsessie

Twee begeleiders tijdens een individuele truffel ceremonie

Vandaag begeleiden we met 2 begeleiders een enkele klant. Het gebeurt niet vaak dat klanten kiezen voor een 2 op 1 begeleiding, maar deze klant voelde zich daar prettiger bij. Alles wat de klant prettiger vindt kan er voor zorgen dat deze meer rust ervaart en zich makkelijker kan overgeven aan de effecten van de truffels.

Wat zou jou kunnen helpen?

Wil je graag begeleid worden door twee begeleiders waarvan een man en een vrouw? Vind je 1 op 1 begeleiding genoeg? Wil je graag op onze locatie een sessie ondergaan of juist in je eigen vertrouwde omgeveving? Het kan allemaal. Wil je hulp met jouw keuze? Neem dan contact met ons op.

Contact triptherapie

De opties:

Psychedelic Loft Schiedam

Huisbezoek truffel ceremonie

Groep truffel ceremonie

Het originele bericht komt van de onderstaande link

Triptherapie tegen depressie, angst, stress, burn-out en PTSS: 2 op 1 truffelsessie

Lees hier meer over onze psychedelische therapie in combinatie met een behandeling tegen depressie, burn-out, stress, angst, laag zelfbeeld, sociale angst, PTSS, onzekerheid en chronische ontstekingsziekten.

 

Andere namen voor psychedelische therapie: Ayahuasca, MDMA therapie, Truffel ceremonie, paddo ceremonie, psilocybine ceremonie.

In samenwerking met Psilocybine therapie Nederland hebben wij dit bericht geplaatst om u beter van dienst te kunnen zijn op gebied van truffel en paddo ceremonies

2 op 1 truffelsessie

 

Het originele bericht komt van de onderstaande link

Psychedelica therapie: 2 op 1 truffelsessie

Een truffelceremonie combineren met gezonde voeding, supplementen en beweging kan owrden ingezet als alternatieve en holistische behandeling tegen depressie, burn-out, stress, angst, laag zelfbeeld, sociale angst, PTSS, onzekerheid en chronische ontstekingsziekten.

 

In samenwerking met deze onze partners:

Ayahuasca
Neurotransmitter test
Psilocybine kopen
Psilocybine therapie Nederland
Psychedelic therapy
Triptherapie forum
Truffel ceremonie
Truffel therapie

Tags: , , ,